Blister Blue & Sophisticated Lemons @ Club Mojo

  • by

mojo sessions

Seria de concerte OneDay Live Mojo Sessions debutează miercuri, 18 noiembrie, de la ora 20.30, cu Blister Blue şi Sophisticated Lemons, şi va continua în fiecare miercuri şi joi până la sfârşitul anului, în proaspăt-deschisul Club Mojo (Gabroveni, 14).

blister blue înseamnă Alex Ispas (voce, chitară), Alex Voicu (bas, voce) şi Vladimir Proca (tobe), care împreună creează un sound distinct din sfera punk, cu influenţe grunge şi hard-pop. S-au format la sfarşitul anului 2006, au tot cântat pe unde se putea prin Bucureşti, precum şi la festivalul Stufstock 2008. Anul viitor vor lansa şi primul album, de pe care puteţi asculta 4 melodii pe www.myspace.com/blisterblueband. Trebuie neapărat văzuţi acolo unde îşi aduc amplificatoarele zgomotoase, brutale dar ritmate, pentru a “fredona” melodii aproape imposibil de recepţionat pe FM. Spunem aproape imposibil pentru că primul single, asasină stea, s-a bucurat însă de succes instant la radio şi se găseşte acum la download gratuit pe compilaţia OneDay Uploaded Mix Nr.2.

www.myspace.com/blisterblueband

Sophisticated Lemons a luat fiinţă în 2008, avându-i în componenţă pe Radu Osaciuc (voce, chitară ritmică), Andrei Drăguşanu (chitară solo, backing vocals), Andu Iosif (bas) şi Andrei Popa (tobe).
Comparată cu Arctic Monkeys şi The Strokes, trupa aduce prospeţime în planul muzical actual, atrăgând un interes autentic din partea publicului. În prezent, formaţia lucreaza la imprimarea unui demo ce va conţine o parte din piesele compuse până acum.

www.myspace.com/sophisticatedlemons

Prin Mojo Live Sessions, OneDay îşi propune să aducă în faţa publicului atât trupe româneşti noi promovate în secţiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilaţia Uploaded Mix Nr.2, disponibilă pentru download gratuit pe site, cât şi nume deja cunoscute pe scena underground bucureşteană – The Amsterdams, The Pixels, Omul cu Şobolani. Concertele vor aborda o gamă variată de genuri, de la punk (Blister Blue) şi rock alternativ (Rain District) la synth-pop (Mes Quins) şi electro (The Pixels). Programul concertelor este disponibil pe www.oneday.ro.

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent şi autofinanţat de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat până acum în două direcţii: online, printr-un spaţiu de upload (concept asemănător MySpace) unde sunt prezente astăzi peste 70 de trupe româneşti, şi prin realizarea compilaţiei OneDay Mix, ajunsă anul acesta la a doua ediţie – o colecţie de piese semnate de trupe nou-venite pe piaţa românească, disponibilă spre download gratuit pe site, şi offline prin organizarea şi promovarea de concerte live cu trupe autohtone şi străine.

www.oneday.ro

Concertul începe la ora 20.30. Biletele în valoare de 10 RON se achiziţionează în seara evenimentului la intrarea în club Mojo (Gabroveni, 14).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)