Lansare Decat o Revista @ Control

decat o revista lansarea

A sosit timpul să puneţi mâna pe Decât o Revistă.

Lansare Decat o Revista @ Control, 15 noiembrie 18:00

Decât o Revistă este o revistă unicat (“decât una, decât o dată), născută din dorinţa celor implicaţi de a face o publicaţie independentă cu cele mai înalte standarde vizuale şi editoriale, fără presiunile caracteristice mediului comercial.

Nu e un protest, nu e o manifestare teribilistă, ci un exemplu de cum ar putea să arate şi ce ar putea să conţină o revistă gândită să devină un obiect de colecţie. Generalistă, dar nu superficială. Inteligentă, dar nu condescendentă. Cu opinii, dar nu didactică. Altfel, dar nu alternativă.

Revista va fi gratuită, dar tirajul e limitat.

http://www.decatorevista.ro
http://www.twitter.com/decatorevista
http://www.facebook.com/DecatoRevista

Tags:

16 thoughts on “Lansare Decat o Revista @ Control”

 1. dap, ca de obicei, romanasii fie sunt frustrati ca nu au avut ei ideea fie ca nu inteleg despre ce e vorba fie ca whatever si baga hate comments. jenant baieti ca doar atat sunteti in stare sa faceti 😉

  ps: cristi & the gang, felicitari pt tona de energie investita intr-o chestie necomerciala care si propune sa miste publishingul independent!

 2. Fac si eu ce pot. Si incerc sa nu-mi tin nasul prea sus. Unlike others…Ideea este ca revista nici nu a iesit, nimeni nu stie despre ce este vorba si cu toate astea voices against. Dar probabil ca buzz is good.

  Dar de curiozitate si pentru ca pari stiutor, ce-ar fi trebuit sa inteleg?

 3. “Si lectura, ca alte lucruri, necesita antrenament ca sa poata fi dusa la capat.”. Draga Andreea, pentru replica asta te-as da afara fara preaviz din presa pentru ca, practic, n-ai inteles nimic.

 4. clar iti trebuie antrenament sa-l citesti pe lupsa, tabuul si esquire-ul. sigur ca da, cum de nu m-am gandit la asta.

  iti trebuie pe dracu’, sunt numai mizerii in toate revistele glossy.

 5. ii dau o sticla de orice aluia care a putut sa citeasca in proportie mai mare de 40% Esquire-ul cu Buzdugan si Morar pe coperta. a se slabi cu “scriitura de calitate a textelor” – e atata calitate si pretiozitate ca vireaza in ilizibil.

 6. si l-ati gasit pe nimicul asta de dobrovolky de pus pe coperta.
  oricum si el crede ca scrie texte de calitate si de fapt nu e decat un mascarici de radio.

 7. cristi lupsa si altii care mai scriu prin tabu si esquire scriu texte de calitate?
  ha ha ha!!!!

  texte de calitate :)))))))
  poate pentru copilasi de liceu cu freze strut si cu gentile atarnandu-le pe la glezne

 8. Din cate stiu, nu inlocuieste Omagiu. E un produs distinct la care au lucrat oameni care scriu prin Tabu, Esquire, in frunte cu Cristi Lupsa, deci daca e ceva de care putem fi siguri e scriitura de calitate a textelor.

Leave a reply (we review all comments)