OneDay Live prezinta Mojo Sessions

  • by

mojo sessios

În noiembrie, OneDay continuă seria de concerte live cu un nou proiect de evenimente de club – Mojo Sessions – adresat iubitorilor de muzică nouă din România, din sfera alternativă şi underground. Concertele încep miercuri, 18 noiembrie, cu Blister Blue şi Sophisticated Lemons, şi vor continua în fiecare miercuri şi joi până la sfârşitul anului, în proaspăt-deschisul Club Mojo (Gabroveni, 14).

Prin Mojo Live Sessions, OneDay îşi propune să aducă în faţa publicului atât trupe româneşti noi promovate în secţiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilaţia Uploaded Mix Nr.2, disponibilă pentru download gratuit pe site, cât şi nume deja cunoscute pe scena underground bucureşteană – The Amsterdams, The Pixels, Omul cu Şobolani.

Concertele vor aborda o gamă variată de genuri, de la punk (Blister Blue) şi rock alternativ (Rain District) la synth-pop (Mes Quins) şi electro (The Pixels). Programul concertelor este disponibil pe www.oneday.ro şi în curând pe pagina de internet a clubului: www.mojomusic.ro. Mai multe detalii despre fiecare eveniment în parte vor fi făcute publice în curând.

Deschis recent in Centrul Istoric al Bucurestiului, Mojo (Gabroveni, 14) se doreste a fi nu doar un club de muzică live pe harta punctelor de atracţie ale Bucureştiului, ci un spaţiu cu un concept unic, prin muzică şi atmosferă. Clubul are o capacitate de 500 de persoane şi găzduieşte evenimente variate, de la concerte live de rock, jazz sau folk la spectacole de stand-up comedy şi seri karaoke.

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent şi autofinanţat de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat până acum în două direcţii: online, printr-un spaţiu de upload (concept asemănător MySpace) unde sunt prezente astăzi peste 70 de trupe româneşti, şi prin realizarea compilaţiei OneDay Mix, ajunsă anul acesta la a doua ediţie – o colecţie de piese semnate de trupe nou-venite pe piaţa românească, disponibilă spre download gratuit pe site, şi offline prin organizarea şi promovarea de concerte live cu trupe autohtone şi străine.

www.oneday.ro

Leave a reply (we review all comments)