Ora de Snowboard @ H2O

Ora de Snowboard @ H2O

Sezonul ’09-’10 si-a asternut primul strat de zapada pe creste, si pentru ca inceputul sa fie unul cu adevarat de exceptie (mai ales pentru cei aflati la inceput), in orarul de weekend se pregateste sa intre ORA DE SNOWBOARD – primul curs teoretic de snowboarding adresat incepatorilor.
La Shop H2O, incepand cu weekend-ul 14-15 Noiembrie, se va face trafic de informatie vitala!
Cursul este format din 2 module organizate dupa orarul de mai jos:

Sambata
Ora 16:00 – se suna de intrare.
Ne cunoastem la o cana cu ceai/cafea, dupa care povestim despre imbracaltaminte, echipamente, accesorii, pozitii, reglaje si-ntretinere.
Duminica
Ora 14:00 – se suna de intrare.
Sorbim cofeina de trezire, dupa care ne recapitulam, verificam si continuam cu tutoriale si exercitii indoor.

Doritorii se pot inscrie prin email pe adresa contact@h2o.ro, sau in persoana la Shop H2O pe Str. Bacani Nr.3-5. Emailul trebuie sa contina urmatoarele informatii personale: nume complet, porecla, varsta, oras, nivel de cunostinte (sunt incepator sadea, am mai putin de 10 zile totalizate, ma dau dar cu greu de tot, sar dar nu virez, etc), probleme intampinate pana acum.
Pretul total al cursului (ambele doua zile) este de 30 RON, si poate fi achitat la inscrierea in magazin, sau Sambata inainte de inceperea cursului.
Grupele vor avea 10 cursanti, iar componenta acestora va fi stabilita in functie de ordinea inscrierii si nivelul participantilor.
Detalii pe www/h2o.ro.

Acestea fiind zise, incepatori intr-ale snowboardingului…ORGANIZAREA!

1 thought on “Ora de Snowboard @ H2O”

Leave a reply (we review all comments)