Pendulum

pendulum noiembrie

Pendulum DJ Set & MC Verse pe 7 noiembrie la Arenele Romane.

Detalii curand.

Pendulum (DJ set) @ Arenele Romane

UPDATE:

PENDULUM

Sambata, 7 Noiembrie 2009
Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe 7 Noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, vom avea parte de cel mai cunoscut, premiat si apreciat nume din drumandbass-ul mondial, PENDULUM.

Pendulum s-au format in 2002 in Australia ca urmare a intalnirii a trei muzicieni cu background comun si cu un plan indraznet in minte, acela de a crea ceva nou, energic, eclectic si foarte proaspat, ceva inexistent pana atunci pe scena muzicii de dans.

De atunci si pana in 2009 au crescut, ajungand in anul acesta mai sus ca niciodata.

Pendulum s-au aflat si in aceasta vara cap de afis in circuitul festivalurilor de pretutindeni. S-au dovedit a fi prea mari pentru corturi la ultimele festivaluri, asa cum a demonstrat multimea mult prea numeroasa venita sa-i prinda in actiune, asa ca anul acesta vor primi Scena principala la Download (unde au prestat inaintea celebrului Marlyn Manson), V, T in the park, Isle of Wight si Oxegen. Cererile publicului de peste tot au fost rasplatite cu comfirmarea prezentei lor ca headlineri la Global Gathering in iulie.

In acelasi timp se pregatesc sa se reintalneasca in studio pentru a pregati cel de-al treila album care va include niste colaborari incitante. La sfarsitul anului probabil vom gusta o mostra din acest album.

Pana atunci insa, vom avea parte la Bucuresti de un djset din partea Pendulum, impreuna cu MC Verse, solistul in prestatiile lor live. Toate astea pe 7 noiembrie la Arenel Romane.

In aceeasi seara vor performa
Snow (http://www.myspace.com/djsnowro) din Cluj
Rancha (http://www.myspace.com/djrancha) din Craiova
JTR (http://www.myspace.com/subdustrialkru) din Sibiu

De visualsuri se vor ocupa
Saru de la Malibu Police (http://malibu-police.blogspot.com)
Spulberg (www.usl.ro).

Intrare:
30 lei in avans

Biletele in avans pot fi cumparate din magazinele
Base
Boarder’s
Frogs
Kickback
Diverta
Online pot fi achizitionate de pe site-ul Ticket Point
40 lei la poarta.

Mai multe detalii pe www.arenadnb.ro.

22 thoughts on “Pendulum”

  1. pai cum ca am vazut un concert de-al lor live in brixton sau ceva de genu si apareau totzi nu vreau sa vad doar unu la platane si cu mc-ul ca la vreo formatie de house in plm

  2. Hihi. Pai Pendulum sunt un colectiv de producatori/dj de dnb, care au inceput sa cante live ceea ce produc. Asta se intampla de vreo 3 ani, dupa ce lansasera deja 2 albume si erau cei mai apreciati proucatori si dj din drumandbass. In continuare ei produc muzica pe care fie o mixeaza ei fie o canta live in formula extinsa. Noi vom avea parte pe 7 noiembrie de djsetul Pendulum, adica unul din ei la platane si MC Verse(care este solistul atunci cand au concerte live). Asta pe scurt, curand o sa lansam un minisite pentru petrecere in care vom povesti totul dspre ei si nu vor mai fi confuzii penibile de genul “unu care mixeaza o seara intreaga muzica lor” 🙂 Iar biletul de 150 de ron este o fabulatie pe care o vom demasca atunci cand vom face anuntul oficial cu pretul intrarii 🙂

  3. Super tareeee!!!!Tocmai ce ascultam si ma gandeam ce fain ar fi un concert …si ma uit pe fedeer si vad ca eeeee!!!!
    Tot asa…..

Leave a reply (we review all comments)