Diseara ShortsUP – Amintiri din Epoca de AUR 1 + 2 @ MNAC

Lansare ShortsUP - Amintiri din Epoca de AUR 1 + 2 @ MNAC

In aceasta seara, de la 20.00, la MNAC/ Palatul Parlamentului, intrarea B3, la ShortsUP, este singura sansa a cinefililor bucuresteni de a vedea toate filmele din seria AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR intr-o singura proiectie. Sapte legende urbane comice despre viata sub comunism in sapte filme de scurt si mediu metraj scrise si co-regizate de Cristian Mungiu isi asteapta publicul in faimoasa «Casa a Poporului».

Cristian Mungiu, care va fi prezent la eveniment, le adreseaza cinefililor invitatia de a merge la film intr-un mod inedit: «Diferenta dintre un film vazut intr-o sala plina si unul vazut pe laptop e ca aceea dintre Mozart ascultat la filarmonica si cel ascultat pe CD-playerul din masina.»

Si-au anuntat participarea si unii dintre actorii din distributie: Tania Popa, Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Radu Iacoban, Paul Dunca si altii. Secretarul de partid din LEGENDA FOTOGRAFULUI DE PARTID, actorul Victor Comanici, isi va face aparitia intr-un IMS «de epoca», cat se poate de autentic, iar Paul Dunca, care a jucat in film rolul de asistent de fotograf, va fi «fotograful oficial» al evenimentului.

seb

Acestea si alte surprize ii asteapta pe spectatori diseara, intre care o petrecere cu muzica din anii 80 – 90, dupa filme, la barul de la etajul 4 al MNAC cu Dj SEB (The Infamous).

O linie speciala de autobuze RATB va face legatura intre Piata Unirii (statia de tramvai 32, Bd. Regina Maria) si intrarea B3 de la Palatul Parlamentului intre orele 19.00 – 23.00, pentru cei care merg la ShortsUP.
Pe aceste autobuze scrie “Cursa Speciala ShortsUP – MNAC”. Traseul e cel de pe harta de mai jos dar are statii doar la capete.

traseu bus

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro sau direct la intrare. Pretul unui bilet: 25 ron.

Daca veniti cu masina o puteti lasa si in parcarea din curtea Palatului Parlamentului.

ShortsUP este un proiect organizat de Asociatia Oricum si Feeder.ro, dedicat distributiei si promovarii neconventionale a celor mai bune filme de scurtmetraj din lume.

4 thoughts on “Diseara ShortsUP – Amintiri din Epoca de AUR 1 + 2 @ MNAC”

  1. am vazut pe terasa un grup de tineri ce consuma droguri
    pe vremea lu ceaosesco nu vedeai asa ceva, deci iata primu goof semnalat

    1. ShortsUP este realizat de echipa care a facut si Future Shorts Romania. Proiectul Future Shorts s-a incheiat din mai multe motive ce tin in mare parte de faptul ca strategia de dezvoltare a Future Shorts la nivel global s-a orientat in primul rand pe distributia de scurt metraje si mai putin pe evenimente.
      Din toate cele aproape 30 de tari in care activeaza Future Shorts, Romania a fost de departe cea mai de succes devenind un model de business ce a fost aplicat si in celelalte tari. Noi (Oricum + Feeder) am dorit sa continuam dezvoltarea evenimentelor bazate pe scurt metraje dar aceasta noua orientare a Future Shorts catre distributie ne-a obligat sa renuntam la colaborare. Filme din reteaua Future Shorts este foarte posibil sa fie incluse in programele viitoare ale ShortsUP pe langa scurt metraje si din alte surse.

Leave a reply (we review all comments)