Spune Nu!

Şi tu poţi spune "NU!"

Şi tu poţi spune “NU!” este un mini proiect marca AmDoar18Ani.ro ce se adresează în mod direct elevilor și părinților acestora. Site-ul are ca scop amintirea elevilor, părinților, profesorilor, directorilor și mai ales a justiției că fondul școlar este absolut ilegal iar cel al clasei este opțional.

În toate școlile și liceele din România exista profesori, diriginți sau directori care cer fonduri școlare grosolane (ce sunt ilegale) sau amenință elevii în diverse moduri pentru a scoate de la ei bani.

Site-ul va deveni cu timpul o bază de date plină cu povești de la elevi și părinți despre aceste întâmplări în speranța că în viitor aceste povești vor înceta să apară. Pe site se găsește un ghid ce va ajuta părinții și respectiv elevii să acționeze în astfel de situații pe cale legală.

2 thoughts on “Spune Nu!”

  1. @Heya – da, sunt de acord, si am auzit povestea asta de multe ori. … dar doar asa se va face schimbarea, strangand din dinti. eu la mine in clasa am refuzat in a 10-a sa platesc. eram cel mai nou elev, un outsider. am fost privit ciudat cand am refuzat sa platesc. SINGURUL care nu a dat banii.

    azi sunt a 12-a… aceasi clasa… acuma doar juma’ de clasa mai plateste un fond scolar inexistent.

    directorii au gura mare dar le e frica de presa. trebuiesc speriati putin. cineva trebuie sa le dea doua palme.

    @igu – multam de postare

  2. Se poate spune NU, insa parintii care refuza sa ofere suma ceruta risca sa primeasca “un regim special” din partea cadrelor didactice. Elevii sunt cei care sufera cel mai mult datorita schimbarilor de comportament din mediul in care studiaza. Astfel ca ei de cele mai multe ori sunt priviti “altfel”, nu numai de profesori, dar si de elevi (care sunt influentati), si ii afecteaza.

Leave a reply (we review all comments)