100 TO WATCH

100 TO WATCH100 TO WATCH

100 TO WATCH – O lista cu 100 dintre cei mai talentati artisti contemporani din Romania.

Pe site gasiti cate o prezentare si un scurt portofoliu al fiecarui artist in parte.

7 thoughts on “100 TO WATCH”

  1. sunteti niste retardati si ichisi la minte. cum face cineva ceva bun, imediat sariti si protestati. “vai ca nu-i roman, dar ce stie el, dar dar dar”. Daca ati fi citit articolul inainte sa aruncati cu comentariile voastre de 2 bani stiati care au fost criteriile. bucurati-va ca vine cineva si va explica ce e bun si merita ca altfel nu ati fi in stare nici sa va stergeti curul.

  2. Pingback: You don’t know enough about art in Romania | Feeder

  3. ce avem aici? o gasca de expati bine antrenati la rulat fonduri de fundatii non profit, un cuplu, un tata, o fiica (cu pseudonim, vezi domne, sa nu se prinda lumea) si multe fitze, toate acestea sub forma unui juriu. care vine sa ne explice noua cine e bun si merita. hai sictir!

  4. interesanta ideea, dar domnul wilson nu inteleg ce cauta in juriu, nici nu este roman! nici nu vreau sa-mi imaginez pe ce criterii au fost alesi acei artisti in domeniul muzicii, nu zic nimic de model, trg sau rpr, dar bogdanel chiar nu stiu ce cauta in aceasta carte. sa cauti 2-3 bucati disco si sa le faci un edit in ableton sau ce face el nu e nimic nou! personalitate domle… si daca tot suntem la capitolul muzica sa se faca un survey mai pretention la ce artisti detine tara noastra, nici nu stii peste ce poti da…

  5. mie mi se pare o mare greseala ca NU sunt niste artisti acolo ce au facut mai multe in comparatie cu altii…mult mai multe. dar nu stiu care au fost criteriile…si sper ca nu au fost criterii romanesti (pe prietenii).

Leave a reply (we review all comments)