Concert Mes Quins @ Ota

  • by

mesquins

Pop, disco si sclipici – concert Mes Quins in Ota

Mes Quins canta joi, 15 octombrie, in clubul Ota (Dr. Staicovici, 26), de la ora 23. Aflata la primul concert dupa lansarea de videoclip, trupa va aduce in subsolul Ota atmosfera disco si pop-ul kitschos din In The Land Of The Dead, in varianta fara lasere.

Formatia Mes Quins (synthpop, Bucuresti) a fost infiintata anul trecut de Ovidiu Chihaia si Silviu Gherman. In era pre-MesQuina, Chihaia activase in trupe de succes precum Pure, Guillotines si Hotel Fetish, aducand astfel un know-how in ale showbiz-ului pe care Gherman nu-l avea defel. In afara de pasiunea pentru sunetele electronice, Gherman se ocupa cu jucatul in reclame si cu scrisul de carti. De altfel, primul concert al trupei a avut loc o data cu lansarea celui de-al doilea volum al lui Gherman, intitulat Cele mai frumoase creiere.

Dupa inceputul fulminant, concertele s-au succedat cu rapiditate, ajungand in prezent sa nu mai poata fi numarate pe degetele ambelor maini. Anul acesta, cei doi membri fondatori Mes Quins l-au cooptat pe Ovidiu Rusu (drum-pad).

Trupa Mes Quins a concertat in mai toate cluburile din Bucuresti, a deschis pentru Namosh si Handsome Furs si a participat la festivalul Watumi de la Brasov, afisand de fiecare data o imagine extrem de sexuala dar nesustinuta stilistic. Acest lucru s-a schimbat in 2009, cand colaborarea cu regizorul Miruna Boruzescu a dat nastere unui videoclip inovator pentru piata de muzica din Romania. Sexualitatea curge din cadrele atent compuse ale piesei In The Land Of The Dead precum mierea dintr-un putinei. Gherman ne prezinta aspectul macho si porno al anilor ’70, iar Chihaia are un fulger pe obraz. Clipul a avut premiera la MTV in luna septembrie si poate fi vizionat acum si pe YouTube.

www.myspace.com/mesquins

Club Ota – Dr. Staicovici, nr. 26
Concertul incepe la ora 23. Intrarea va fi 10 RON

Tags:

Leave a reply (we review all comments)