Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste in timpul liber

  • by

amintiri din epoca de aur dragoste in timpul liber

Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste in timpul liber, va intra în cinematografele din Bucureşti şi din ţară începând cu 23 octombrie.
Prima parte, Tovaraşi, frumoasă e viaţa! rulează în cinematografe din luna septembrie.
Seria Amintiri din Epoca de Aur ecranizează cele mai cunoscute legende urbane din România comunistă. Mai jos sunt sinopsisurile celor 3 legende din partea a doua a filmului:

LEGENDA VÂNZĂTORILOR DE AER
În anii 80, aproape că nu mai exista iniţiativă privată: toată lumea era salariată la stat. Dar unii oameni aveau idei.
La uşa Crinei, încă elevă, sună Bughi, un băiat frumos, care îi cere un borcan cu apă. Crina i-l dă şi se avîntă alături de el într-un fel de Bonnie şi Clyde al sticlelor goale.

LEGENDA ŞOFERULUI DE GĂINI
De ani de zile, Grigore, şofer la Avicola, transportă găini vii de la Baia Mare la Constanţa. Are un consemn: ştie că orice s-ar întîmpla, până seara trebuie să predea camionul sigilat la destinaţie.
Odată, înainte de Paşti, cineva îi fură pe traseu roţile de la camion. Grigore trebuie să înnopteze la un han şi deschide pentru prima dată camionul de păsări fără să bănuiască legătura între hangiţa de care îi place, încărcătura pe care o poartă şi viaţa pe care o duce.

LEGENDA CURCANULUI ZBURĂTOR
O fată de la ţară are drept prieten un curcan pe care se străduieşte să-l înveţe diferenţa dintre cerc şi pătrat. Culmea e că şi reuşeşte.

legenda curcanului zburatorlegenda soferului de gainilegenda vanzatorilor de aer 2legenda vanzatorilor de aeramintiri din epoca de aur 2

Leave a reply (we review all comments)