Gojira & Discoballs @ Fabrica

gojira discoballs

Institutul Polonez prezinta
Gojira & Discoballs @ Fabrica
10 octombrie de la ora 21:00. Intrare 10 lei.

Gojira (sau George Dorin Andreescu), s-a apucat de muzică de pe la 16 ani şi, deşi a venit la Bucureşti să studieze medicina a găsit un alt mod de a vindeca oamenii. Nu că ar fi renunţat la medicină. Gojira a facut parte din echipa emisiunii “Selectro” (la Activ FM), iar Kosak, partenerul sau, a fost realizator al emisiunii “Oscilatii” (la Delta RFI). Acum nu e doar omul care învârte plăci ci şi producător de muzică electronică. Electro, Tehno, Break-beat sunt tot atâte stiluri care, interpretate de Gojira, conving publicul că ideea de warming up nu se face la rece.
Se pot spune multe despre DJ Gojira, dar, în cele din urmă, unul dintre cele mai relevante cuvinte rămâne tot acesta: harismatic!

Discoballs înseamnă Alexei – synth/sampler, Mizdan – bass guitar/synth, Christian – tobe/percuţie. Ei abordează live laboratorul de “experimente” Discoballs, unul din puţinele proiecte electro din România care folosesc în spectacol instrumente (tobe, bass, clape, etc). Discoballs nu se pot încadra într-un singur gen muzical. Ai putea încadra sunetele şi ritmurile lor în curente diverse, de la Electronică la Drum & Bass sau Big Beat. Dacă ar fi să căutam prin subdiviziunile subdiviziunilor muzicale, i-am putea clasifica, să zicem, intr-un stil muzical aparte, numit… liquid-funk.
Şi nu putem zice decât că muzica lor chiar curge…

Împreună, Gojira şi Discoballs vor însemna de data asta un eveniment creat de Institutul Polonez în colaborare cu Club Fabrica, eveniment care face parte din campania: “A început în Polonia. Made in Poland 1989”, sub sloganul “Noi am început, voi aţi încheiat”.

Pe 10 octombrie de la ora 21:00. Intrare 10 lei.

Tags:

5 thoughts on “Gojira & Discoballs @ Fabrica”

  1. vezi ca nu e corect “harismatic”. asta e un cuvant neintrat in limba si folosit de biserica pentru a-i indica pe cei puratori ai harului duhului sfant. cred ca nu la asta te refereai 🙂 cuvantul corect e “carismatic”.

Leave a reply (we review all comments)