AUTOR- targ de bijuterie contemporana

AUTOR- targ de bijuterie contemporana

AUTOR, singurul târg românesc de bijuterii de designer

Sâmbătă, 3 octombrie, are loc AUTOR, cea de a doua ediţie a târgului de bijuterie contemporană de designer, în spaţiul binecunoscut şi generos al Institutului Francez, de pe bulevardul Dacia. Târgul este o extensie firească a expoziţiei de bijuterie de designer Extins, eveniment ce şi-a căpătat locul şi identitatea în zona artistică şi a designului românesc, graţie celor două ediţii din 2007 şi 2008. Extins a creionat deja obiectivele acestui tip de demers, care propune relevarea numelor consacrate sau emergente de designeri de bijuterii. Evenimentul s-a ocupat de punerea lor în valoare şi asigurarea unei vizibilităţi binevenite acestui domeniu şi artiştilor lui. AUTOR prin cea de-a doua sa ediţie întregeşte demersul Extins, facilitând publicului accesul direct către bijuteria de designer care înseamnă concept, unicitate şi autenticitate.
În 3 octombrie aceste obiecte de artă ale tinerilor designeri de bijuterii vor ieşi din atelierele creatorilor lor pentru a putea fi admirate, atinse şi achiziţionate la târgul de profil AUTOR. Selecţia realizată pentru această ediţie are aceleaşi standarde ca şi în cadrul proiectului Extins şi reuneşte nume importante, respectiv designerii de bijuterii Angi Apostol, Elena Crișan, Roxana Davidescu, Jennifer Delplanque, Raluca Drăcea, Maria Filipescu, Adriana Goilav, Agnes Keszeg, Andra Lupu, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Izabella Petruț, Oana Pop, Radha, Dana Stefănoiu, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Ana Wagner, Mihaela Zvinca, brandurile Acarete, Freevole şi alţii.
Târgul va fi deschis între orele 10.00 – 19.00. Intrare: 10 lei.

Tags:

4 thoughts on “AUTOR- targ de bijuterie contemporana”

  1. mai Irina..vezi sa nu traiesti intr-o confuzie care pare grava. ca sfat iti recomand sa te informezi intotdeuna din 2-3 surse inainte de a deschide gura sau ma rog…calculatorul. Si sa ai mereu arma argumentului…pt ca altfel te faci de ras; si crede-ma asta e un sentiment ingrozitor…

  2. @ Irina.
    AUTOR este un eveniment organizat de curatorul proiectului Extins, Dan Piersinaru. Te rog uita-te atenta la numele designerilor ce participa la acest eveniment si decide apoi daca oameni ca David Sandu, Roxana Davidescu sau Carla Szabo si-ar pierde timpul cu targul unei pustoaice.

    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.