Stepdown Challenge Sinaia 2009

  • by

Stepdown Challenge Sinaia 2009

Stepdown Challenge Sinaia 2009

2-3 octombrie
Sinaia, cota 1400

Prima adiere tomnatica nu aduce cu sine doar frunze rumene si uniforme in carouri, ci ii cheama pe rideri inapoi la Sinaia, dupa un sezon de pribegie pe coclaurile patriei. Locul de rendez-vous este deja cunoscutul traseu care pleaca de la Cota 1400, iar perioada este 2-3 octombrie.

Publicul si media se vor desfata cu unul dintre cele mai disputate concursuri de mountainbike downhill ale sezonului, judecand dupa parcursul foarte complet, care contine atat „bucati” tehnice, cat si saritoare ample si linii de mare viteza. La acestea se adauga forma si motivarea competitorilor, care s-au duelat o vara intreaga si de abia asteapta o noua confruntare.

Altfel, Sinaia va asteapta cu sarmu-i inconfundabil, potentat de susurul unei toamne de poveste, cu un munte frumos, dar aprig si cu tensiunea pozitiva a unei intreceri sportive unica in felul ei. Stepdown Challenge isi doreste sa dea riderului ce este al riderului, sa raspandeasca voia buna, sa starneasca pofta de dat si sa fie un bun ambasador al minunatului sport numit mountainbiking.
Evenimentul incepe de joi,1 octombrie, cu inscrieri si antrenamente libere, continua vineri si sambata (2, 3 octombrie) cu mansele de calificare si de concurs si se incheie duminica, intr-un ton lejer, cu o zi de dat la liber, numai buna pentru sesiuni foto-video si sesiuni amicale.

Pentru detalii legate de concurs, traseu si program, cat si formulare de inscriere pentru participanti, va rugam sa accesati site-ul oficial al competitiei: www.stepdown.ro.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)