Concertul Those Dancing Days anulat din motive de sanatate

those dancing days anulat

Suntem nevoiti sa va anuntam cu parere de rau ca prestatia suedezelor de la Those Dancing Days din acesta seara din Clubul Control a fost anulata.
Linnea, solista trupei, s-a inbolnavit extrem de rau si trupa a fost nevoita sa anuleze concertul de ieri de la Viena. Sperantele erau ca astazi sa se simta mai bine si sa poata sustine concertul de la Bucuresti. Din pacate starea ei de sanatate s-a inrautatit ea fiind momentan spitalizata in Viena.
Trupa a fost nevoita sa anuleze concertele programate deja pentru astazi la Bucuresti si cel de maine de la Helsinki.

Managementul trupei ne-a promis ca vor face tot posibilul ca trupa sa re-programeze data de la Bucuresti in momentul in care Linnea isi va reveni in totalitate.

Statement-ul oficial primit de la managementul trupei este urmatorul:
“I am really sorry but Linnea (the singer) has become ill and we had to cancel the show last night in Vienna. We were hoping she would be better today but unfortunately it has become worse. So we have to cancel the rest of the dates. She has gotten the flu and a bad fever. I am sorry she cannot play.
I hope we can re-schedule everything at a later date.
Very, very sorry, again!!!”

Restul programului pentru Aniversarea de 1 An de Control va ramane neschimbat.
Prin urmare in aceasta seara in Control vor concerta Blister Blue si The Mono Jacks si vor mixa Spatialu’, Rock DJ, Cliza si Nek.

Toti cei care au achizitionat deja bilete pentru concertul Those Dancing Days isi pot recupera banii mergand cu biletele la punctele de unde au fost achizitionate.

Aniversarea de 1 An de Control din aceasta seara va debuta la ora 21:00 cu Spatialu’, urmand prestatiile Blister Blue si The Mono Jacks iar Rock DJ va va tine in priza pana-n zori cu tot felu de muzici independente. La barul din fata Cliza si Nek, rezidentii casei, vor antrena audienta cu sunete specifice locului.

6 thoughts on “Concertul Those Dancing Days anulat din motive de sanatate”

  1. scrie destul de clar: “Toti cei care au achizitionat deja bilete pentru concertul Those Dancing Days isi pot recupera banii mergand cu biletele la punctele de unde au fost achizitionate.”

Leave a reply (we review all comments)