IAMX pentru prima data la Bucuresti

concert iamx fratelli studios 1 octombrie 2009 bucurestiIAMX

IAMX vor canta pentru prima data la Bucuresti pe 1 Octombrie.

IAMX au reusit sa se transforme intr-o formatie cult pentru un public din ce in ce mai numeros, care le urmareste cu aviditate fiecare miscare. Englezii vor canta pentru prima data la Bucuresti pe 1 Octombrie, la Fratelli Studios, intr-un concert care va include melodii de pe toate cele 3 albume pe care le-au lansat pana acum (“Kingdom Of Welcome Addiction” – 2009, “The Alternative” – 2006 si “Kiss + Swallow” – 2004). “Mai mult decat o formatie, UN EVENIMENT” e descrierea cea mai potrivita pentru un grup care impresioneaza intotdeauna prin abordarile noi in muzica si – mai mult decat orice – prin prestatiile live.

Initial, Chris Corner, liderul formatiei, a cunoscut succesul cu Sneaker Pimps, primul sau proiect. Plictisit de presiunile pe care industria muzicala le facea asupra grupului Sneaker Pimps, a decis sa inceapa un proiect nou pe care sa-l construiasca urmarind doar propria sa viziune. Inainte de orice a creat un catalog de piese dark-electro-dance-rock care se potrivesc la fel de bine intr-un club sau pe scena unui festival. Apoi, IAMX au testat valabilitatea afirmatiei anterioare in turneele pe care le-au facut in ultimii 5 ani in intreaga lume.

Concertul va avea loc la Bucuresti, pe 1 Octombrie, la Fratelli Studios – locatie potrivita pentru stilul “glam-noir”, asa cum il descriu chiar ei, al concertelor IAMX. Biletele se vor pune in vanzare sambata, 15 august, pe ticketpoint.ro, myticket.ro, bilete.ro, in reteaua Diverta si la magazinul Muzica. Pretul unui bilet este de 50 RON. Concertul IAMX este produs de Livada si inaugureaza seria “TryThis”, o platforma care-si propune sa aduca in Romania formatii noi sau mai putin cunoscute dar nu mai putin relevante pentru muzica momentului.

Event facebook
Event Last.fm

Esti fan IAMX? Vrei sa-l cunosti pe Chris Corner?

Livada si Feeder iti dau ocazia sa-l intalnesti pe liderul IAMX – Chris Corner. Trebuie doar sa trimiti seria si numarul biletului tau, in intervalul 18-28 septembrie, la adresa feeder [at] feeder.ro si poti fi unul dintre cei 4 care-l vor intalni pe Chris inainte de concert, pe 1 octombrie. In plus, castigatorii vor primi si un CD cu ultimul album IAMX – Kingdom of Welcome Addiction. Castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti.

Concertul IAMX va avea loc pe 1 Octombrie la Fratelli Studios. Biletele se gasesc in reteaua Diverta, la magazinul Muzica si pe ticketpoint.ro, bilete.ro si myticket.ro. Pretul unui bilet este de 50 RON.

Tags:

23 thoughts on “IAMX pentru prima data la Bucuresti”

  1. Pingback: Esti fan IAMX? Vrei sa-l cunosti pe Chris Corner? | Feeder

  2. fratelli, nefratelli, esential e ca vin.
    nobody, esti complet pe dinafara, mami. du-te si etaleaza-ti asa-zisa desteptaciune in alta parte. 🙂

  3. Tu cel de la pozitia 6 daca iti inchipui ca I AM X sunt gay nu faci decat sa vb dupa aparentele solistului care spre uimirea ta nu este gay, iar dupa mine crede ca tu esti un taran
    Ca trupa sunt fffff tari si oamenii ca tine nu au cum sa ii inteleaga si sa ii placa…asa ca du-te tareeee.

  4. Pingback: Bilete cu reducere 10% la IAMX pt “fanii” feeder pe facebook | Feeder

  5. unde plm e Fratelli? stiu ca e un club de fitze gen Bamboo, cred ca o sa le placa Kiss+Swallow, da’ cine stie daca o sa le placa Spit it out sau this will make u love again …

Leave a reply (we review all comments)