Stanton Warriors

stanton warriors fabrica

Castiga una dintre cele 5 invitatii la Stanton Warriors raspunzand corect la urmatoarea intrebare:

De unde isi trag numele Stanton Warriors?

Trimite raspunsul pe adresa feeder[at]feeder.ro impreuna cu numele tau si un numar de telefon pana vineri, 25 septembrie ora 12:00.
Castigatorii vor fi anuntati telefonic.
Invitatiile sunt de 1 persoana.

Bafta!

Stanton Warriors

26 Septembrie
Fabrica, Strada 11 Iunie – Nr. 50

DOMINIC BUTLER & MARK YARDLEY CARE IMPREUNA SE NUMESC

STANTON WARRIORS

VIN PE 26 SEPTEMBRIE LA CLUB FABRICA

CU UN LIVE SESSION PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA.

www.myspace.com/stantonwarriors

Stanton Warriors sunt DJii si producatorii britanici Dominic Butler & Mark Yardley.Ei vor mixa pe data de 26 septembrie in clubul Fabrica din Bucuresti.

Adevarati pionieri ai soundului care au incalcat toate regulile in 1998, Stanton Warriors au dus garage-ul la o forma deloc recognoscibila. In anul 2001, Stanton Warriors au testat un sound fresh prin discul Stanton Sessions, care a fost lansat rapid la XL Recordings. Albumul a concurat cu Fat Boy Slim si Deep Dish si a castigat fara drept de apel titlul de Cel mai bun album la Dance Star Awards, ca ceva mai tarziu sa-i invinga si pe Dave Clarke si Danny Tenaglia la premiile Muzik Mag. De asemenea, MixMag a inclus discul in topul 50 al celor mai bune compilatii lansate vreodata, devenind, astfel, cel mai bine vandut album de breaks din toate timpurile, de altfel, un record care inca nu a fost depasit.

Stanton Warrios a devenit peste noapte unul dintre cele mai in voga proiecte muzicale. Cu remixuri semnate pentru artisti ca Missy Elliot, Fatboy Slim, Basement Jaxx, Mylo, Freeform Five sau Busta Rhymes, dar si cu materiale proprii uimitoare, continua sa impinga la refuz barierele excelentei in muzica. Ca un bonus, cand vorbim despre colaborarile lor cu vocalisti, trebuie mentionat Bid Daddy Kane, Twista si The Beatnuts printre colaboratori, acestia implementand usoare influente de house, electro, hip hop si funk in soundul Stanton Warriors.

And Romanian DJs:

GOJIRA
www.myspace.com/gojira83

TOMASAN
www.myspace.com/tomasounds

Sambata 26 septembrie
Ora 23:00

Intrarea – 25 lei pana la ora 01:00
– 35 lei dupa ora 01:00

Tags:

1 thought on “Stanton Warriors”

Leave a reply (we review all comments)