Concertul Jay-Jay Johanson reprogramat

jay jay johanson ark front concert bucuresti
jay jay johanson

Concertul JAY-JAY JOHANSON programat sa aibe loc la Hala in data de 2 octombrie se amana pentru data de 4 decembrie 2009 si va avea loc intr-o noua locatie, The ARK, situat in Calea Rahovei nr.196A, sector 5 Bucuresti.

The ARK – Bursa Marfurilor Creative este un spatiu unic, o punte intre noul si vechiul Bucuresti. Este o cladire monument construita la sfarsitul secolului 19 si a fost recent redeschisa publicului dornic de conferinte, expozitii, targuri si concerte, toate concepute cat sa deschida noi oportunitati de expunere a noilor forme de expresie artistica sau a marfurilor creative.

Biletele pentru concertul JAY-JAY JOHANSON achizitionate pana la aceasta data raman valabile. Cei care au achizitionat deja bilete si care doresc sa-si recupereze contravaloarea acestora, o pot face de la punctele de vanzare de unde au fost cumparate.

Biletele pentru concertul din data de 4 decembrie costa 60 RON si pot fi procurate online de la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinele Muzica si Off The Record, Librariile Carturesti, precum si din Cluburile Control si Fire.

1 thought on “Concertul Jay-Jay Johanson reprogramat”

  1. Pingback: JAY-JAY JOHANSON la Bucuresti | Feeder

Leave a reply (we review all comments)