World by Foot 1 – Indonezia

  • by

World by Foot

24 septembrie 2009
World by Foot 1 – Indonezia

Echipa Mediaorg (pe intelesul tuturor – Copacul de hartie) a initiat o serie de adunari/prezentari de propaganda turistica cu calatori mioritici. Scopul este declarat – propagandistic de a incita lumea la plimbare prin forta exemplului, prin intalniri directe cu drumetzi prin destinatii exotice.

Se cheama World by foot. Poze, povesti din locuri indepartate.
Alex de la dordeduca are onoarea sa deschida seria cu o prezentare despre Indonezia.

Joi, 24 septembrie 19:00 @Verde Cafe – Str. Domnita Ruxandra nr 15, sector 2 [harta]

Cand descoperi cu adevarat o tara pe care o vizitezi: cand mergi la un “all inclusiv” si toate trairile iti sunt filtrate de confort si zambete platite sau cand, cu rucsacul in spinare strabati drumurile ei, vorbesti cu localnicii, mananci cu 2$/zi, vezi plaje pustii si monumente pierdute? Cu siguranta e o intrebare retorica…

Unii il numesc curaj, altii ii spun aventura… cert este ca vacantele “la picior” iti dau sentimentul unei libertati greu de imaginat. Fara multe planificari si cu un bagaj minimalist, te intorci acasa dupa una-doua-trei luni sau un an, cu sufletul si mintea pline de nou, lipsit de prejudecati si incarcat de dorinta de a descoperi o noua tara.

Meet the travelers

Peru, India, Thailanda, Cuba, Kenya, Cambogia, Noua Zeelanda… si multe alte tari in care s-a ajuns cu avionul, cu trenul sau cu motorul.

Ti se pare imposibil de realizat o astfel de vacanta?
Intalneste-i pe cei au reusit sa faca asta si afla cum.

Povestim peripetii, rasfoim albume cu poze, va raspundem la intrebari, ascultam muzica si gatim mancaruri inspirate din tara pe care o vizitam…

Joi 24 septembrie… vorbim cu Alex de la dordeduca.ro despre Indonezia

Tags:

Leave a reply (we review all comments)