Bucuresti Mon Amour

  • by

bucuresti 550 ani

BUCURESTI MON AMOUR

Anul acesta, Bucurestiul nostru drag implineşte 550 de ani de atestare documentară, astfel echipa Muzeului Naţional de Istorie a Romaniei vă aşteaptă SÂMBATĂ 19 SEPTEMBRIE 2009, începând cu orele 11,00 până foarte târziu în noapte la orele 03,00, in holul muzeului, cu un program festiv să sărbătorim acest prilej.

Programul va cuprinde activităţi pentru toate varstele. Copiii se vor putea amuza alaturi de echipele noastre de animatori, vor fi purtaţi într-o lume de basm cu prinţi şi prinţese. Părinţii şi bunicii pot participa la seria de scurte conferinţe din ciclul “Redescoperă adevăratul Bucureşti”, pot vizita expoziţiile special pregătite cu aceasta ocazie, sau să reviziteze Tezaurul Naţional strajuit de scene romano-dacice.

Şi cum credem că nu se poate imagina un Bucureşti fără o berarie, am pregatit una şi pentru dumneavoastră chiar pe peronul muzeului.

PE SCURT SĂMBATĂ 19 SEPTEMBRIE DE DIMINEAŢĂ PÂNĂ TÂRZIU ÎN NOAPTE VĂ AŞTEPTĂM CU * FANFARA * SPECTACOLE DE MUZICĂ * CONFERINŢE* CONCERTE ŞI TEATRU * TRUBADURI * PROIECTIE VIDEO * ANIMAŢIE ÎN COSTUME DE EPOCĂ * BERARIE INTERBELICĂ*

Program complet

Tags:

Leave a reply (we review all comments)