Burn Babylon – The Comeback

Burn Babylon - The Comeback

Da, este adevarat. Prima si cea mai mare serie de party-uri reggae si dancehall, se intoarce pe 17 Septembrie pentru a va aduce noi momente de neuitat. La apelul nostru din aceasta luna au raspuns Zuza Boyz, Raizah, Chesarion si Roots B., ceea ce garanteaza faptul ca atmosfera va fi tocmai buna pentru dansat. Pe langa asta, pentru ca v-ati obisnuit deja cu locatia, vom ramane tot in proaspat renovatul Club iar pretul biletului de intrare va fi la fel ca anul trecut, anume 15 RON (un shot inclus).

Seria de evenimente Burn Babylon a inceput in Decembrie 2007 si este primul concept de acest fel prezent in Romania. De atunci s-au scurs aproape doi ani si avem peste 15 evenimente sub logo-ul Burn Babylon in Bucuresti, precum si in alte 3 mari orase din Romania. Dat fiind faptul ca fiecare editie s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea publicului, ne-am gandit ca prima editie din acest sezon sa fie cu totul speciala. De aceea am invitat o mare parte dintre artistii din Jah Army Crew: Zuza Boyz, Raizah, Chesarion si Roots B. Este vorba despre cei mai de valoare selecta romani ai momentului, selecta ce cu siguranta vor reusi, prin selectia lor muzicala, sa faca publicul sa danseze pana dimineata.

Acestea fiind spuse, va asteptam pe 17 Septembrie in Club Goblin, pe str. Smardan nr. 30, pentru a sarbatori inceputul unui nou sezon de evenimente. Jah Army Events promite ca nu va dezamagi publicul nici in acest sezon. Drept urmare, va promitem numai surprize placute si distractie cat cuprinde. Este vorba despre concerte fara precedent in Romania, party-uri ce vor tine pana in zori, evenimente culturale si multe alte surprize.

Tags:

2 thoughts on “Burn Babylon – The Comeback”

  1. Dear Jah Army:
    Prima serie de partyuri reggae din Bucuresti n ati facut o voi, ci niste italieni veniti de prin Napoli. era saptamana de saptamana. Puneau chestii tari, gen Gomba Jahbari. Asta acum… 3 ani jumate, 4 ani. Oricum, era de mult.
    Anyway, you should speak the truth, not Babylon s marketing formulas. And promote reggae and culture, as you DO NOT (you do not even support other reggae events as minimal as by attending).

Leave a reply (we review all comments)