Un nou magazin SURMONT

Un nou magazin SURMONTUn nou magazin SURMONTUn nou magazin SURMONTUn nou magazin SURMONTUn nou magazin SURMONTUn nou magazin SURMONTUn nou magazin SURMONT

Burton se muta in casa noua!

Dupa ce si-a petrecut adolescenta si anii de studentie in cunoscuta garsoniera Boarder’s, unde deja se inghesuia sa-l viziteze prea multa lume, rafinatul si cosmopolitul Burton a primit de la ai lui un dar nesperat: caminul mult-visat!

Va invitam asadar la un nou rendez-vous cu familia Burton la noua adresa din strada Ion Campineanu nr. 24, peste drum de cinemateca Union, pentru a scrie o coala noua in caietul de amintiri al acestei minunate prietenii. Altfel spus, bun venit in noul magazin Surmont, situat la 5 minute de locatiile Boarder’s deja stiute si la 2 minute de shop-ul clasic Surmont The Bike Shop de la Coloane!

De acum incolo nu mai e nevoie sa va ascutiti coatele pentru a intra in Boarder’s, ci puteti lua direct un loc pe canapea la relax, pentru a va bucura de preturi odihnitoare la colectiile sezonului 2009, aranjate confortabil la randu-le. Asta pana dau buzna peste ele cele noi de 2010, se-ntelege!

Nu va impacientati: shop-urile consacrate Boarder’s nu pleaca nicaieri, ci raman pe pozitie cu tot ce inseamna skateboarding, colectii de streetwear si tot soiul de accesorii relevante in lupta de gherila urbana a combatantului tanar in inima!

Marele hit de sezon il reprezinta reducerile nemaintalnite pentru haine si softgoods, care ating cota de 50%! Pentru restul efectelor din magazin, snowboard-uri, legaturi, boots si accesorii, plaja de reduceri se intinde strategic pana la 40%! Alo, am spus 40% si 50%!!! Se aude acolo, la domnii din banca din spate?!

Fireste, brand-urile noastre sunt tot cele binecunoscute voua: Burton, Analog, R.E.D., anon., AK, Nikita si Level.

Telefonul noului shop este 0725 95 95 95, iar orarul, aproape clasic si el:
Luni: 14:00 – 20:00
Marti – Vineri: 11:00 – 20:00
Sambata: 11:00 – 18:00

Pentru intrebari edificatoare, scrieti-ne pe adresa office@boardersshop.ro.
Mai multe fotografii pe www.boardersshop.ro.
Inteleptul Confucius spune: “Du-te la noul magazin Surmont!”

Echipa ta Boarder’s

Leave a reply (we review all comments)