Juggling Culture Gathering

  • by

juggling

Te invitam sa sarbatorim inceputul toamnei cu un Juggling Culture Gathering la Baraka, in Parcul Herastrau, duminica 13 septembrie, incepand cu ora 16.00.

Vino la jonglat cu jucariile de acasa, sau doar la privit cu curiozitate si buna dispozitie.

De data asta, ne-am gandit la mai multe goodies:

– expozitie de jucarii cu Juggler.ro,
– expo de instrumente muzicale cu BumClac,
– jam sessions de percutii,
– poiuri hand-made,
– Poi School cu Baj,
– collaborative live painting cu Alex,
– slackline cu Pro Boulder Project,
– muzica de joaca cu Tomasan si TONY031R.

Si asta nu e tot. Juggling Culture sustine campania “Urmeaza-ti Pasiunea!” a Federatiei “Urmeaza-ti pasiunea!”. Gathering-ul nostru va fi inclus in seria de evenimente de duminica 13 septembrie, prin care se urmareste obtinerea unei zile libere legale pentru pasiunile noastre. Mai multe informatii despre Federatie si cum o poti sustine aici.

Juggling Culture este initiativa unui grup de oameni care au descoperit jonglatul in feluri diferite, dar s-au indragostit cu totii de el la fel de tare. Ne dorim sa se adune si sa se cunoasca intre ei toti cei care jongleaza si vor sa se joace impreuna, astfel incat sa putem vorbi cat mai repede despre o comunitate a jugglerilor din Romania. Vrem sa facem schimb de miscari, idei, viziuni, informatii pentru a creste impreuna in aceasta joaca speciala si a o transforma din curiozitate in cultura si in Romania.

Juggler.ro este primul magazin de jucarii pentru jonglat din Romania si cel care a inspirat crearea Juggling Culture.

Bumclac – love music, dance life este un mic magazin de instrumente muzicale. Colectionam si cantam la instrumente mici din toate colturile lumii. Acesta este modul nostru de a impartasi entuziasmul nostru pentru sunete imaginative, visatoare, intense. Punem pret pe comertul echitabil si manufactura, pe managementul sustenabil al resurselor naturale si pe calitate.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)