Skip to content

Dub Fx

dubfx

Concert Dub Fx (UK) & Numa Crew (Italia), 10 sept. ora 19:00 @ Casa Tranzit (Cluj)

20 ron
After-party, dupa orele 00:00, La Gazette alaturi de Numa Crew & Marwan
Dub Fx este genul de artist contemporan genial care compune muzica spontan pe strada. TREBUIE sa cautati o scurta filmare pe YouTube ca sa intelegeti energia pozitiva si talentul incredibil posedat de acest tanar britanic. Folosind un loop machine, acest beatboxer emana toate sunetele folosite in piese si este dotat cu o voce excelenta, potrivita genului.
Din cate imi dau seama, daca soseste devreme intr-un oras unde are concert in aceeasi seara, Australianul obisnuieste sa iasa pe strada, in centru, sa dea o doza de vibratii celor care poate nu au auzit inca de el. Acest stil de publicitate mi se pare fantastic. Totodata, beneficiaza de o repetitie cu public inainte de adevaratul test, seara in club, cu fanii inraiti ai genului.

Dub Fx a inceput sa isi extinda popularitatea in Europa de est, fiind invitat la Woodstock 2009 in Przystanek, Polonia vara asta, iar in 8 – 10 septembrie este invitat prima data in Romania (pe traseul Bucuresti, Timisoara, Cluj). Artistul combina elemente de Hip-hop, Trip-hop, Reggae, Psychedelic Raggae, Dub si Beatbox in ritmurile create de el.
Daca ati apreciat seara cu Beardyman din primavara, nu aveti voie sa-l ratati pe Dub FX, care soseste in Cluj alaturi de alti 2 artisti italieni, Numa Crew.

Web: www.dubfx.net

5 thoughts on “Dub Fx”

  1. biletele vor fi la intrare pentru toate cele 3 locatii.

    cat despre nationalitate e cam dificil caci are buletin italian, pasaport&sange australian iar viata sa are titlul “brit” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version