O Fresca Pentru Romania

  • by

O Fresca Pentru Romania

O Fresca Pentru Romania

“Va invitam sa va inscrieti pe forumul nostru si sa postati informatii relevante privind istoria recenta a tarii noastre. Sugestiile, informatiile si imaginile postate de membrii acestui forum vor constitui materia prima pentru o ampla fresca istorica a Romaniei din 1989 pana in prezent.

Toate sugestiile, link-urile si referintele facute de participantii din tara si de peste hotare vor contribui direct la o opera de arta colectiva care sa reprezinte si sa rememoreze istoria recenta a tarii noastre.

Cu ajutorul vostru, vrem sa reconsideram evenimentele istorice semnificative, oamenii, documentele si simbolurile care au marcat istoria poporului roman in ultimii 20 de ani, vrem sa aflam ce merita transmis si memorat pentru generatiile urmatoare.

Numai prin contributia VOASTRA si printr-o participare cat mai larga vom putea obtine o imagine simbolica relevanta a Romaniei ultimilor 20 de ani. Ne-ar fi de un real folos daca ati populariza acest mesaj pe email, Facebook, bloguri, forumuri, etc.”

Leave a reply (we review all comments)