INVINCIBLES TEAM

the invincibles

INVINCIBLES TEAM

Anul trecut succesul evenimentului a fost asigurat de cei peste 200 de raideri, din 15 tari.Pe langa cele 20 de ore de concurs, cei prezenti la The Invincibles 2008 au avut parte si de 10 ore de live-performance-uri si de DJ Set-uri: Luca & Emap, Jack Hammer Jesus & Sir Smackwell, Fresh the Funkster, Bully,Macka B si The Royal Roots
Cel mai mare festival de sport extrem si muzica a ajuns la cea de-a 2a editie.
Toamna se numara bobocii, zice vorba din batrani, iar la INVINCIBLES TEAM, toamna se numara trickurile si se mareste concentratia de adrenalina si buna dispozitie in sange.
INVINCIBLES TEAM se va desfasura pe durata a trei zile, 4-5-6 Septembrie, in aceeasi locatie de vis din Constanta, si anume GravityPark.
Ca si anul trecut, organizatorii evenimentului sunt la inaltime: au fost invitati cei mai buni dintre cei mai buni atleti, DJ si artisti, atat din tara cat si de peste hotare.
Celor 6 sporturi de anul trecut (skateboarding, BMX Park, MTB/BMX Dirt, Rolling, Trial si Catarare) li se alatura de acest an un sport nou pe meleagurile romanesti – Mounatinboarding-ul.
Premiile depasesc 25.000 euro (cash si produse).

Sportivii sunt asteptati sa se inscrie in concurs pe site-ul www.h2o.ro . Inscrierile vor continua si Vineri, 4 Septembrie, in GravityPark, incepand cu ora 16:00, si se vor desfasura pana Sambata, 5 Septembrie, ora 12:00 (exceptie facand inscierile pentru concursul de climbing, data fiind ora de incepere a acestui concurs – 10:00).

Line-up artisti:
SUIE PAPARUDE
ZICU & UFE
LORIKO ( live drums )
BULLY
VARIOUS ARTIST
FRESH THE FUNKSTER
DJ FU / JUNGLE DRUMMER / SCRIPT MC
MC ZANI ( UK BEATBOX CHAMPION 2009) & DJ MATMAN

Tags:

1 thought on “INVINCIBLES TEAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.