Concert IAMX @ Fratelli Studios 1 octombrie – poster oficial

concert iamx fratelli studios 1 octombrie 2009 bucuresti

IAMX vor canta pentru prima data la Bucuresti pe 1 Octombrie.

IAMX au reusit sa se transforme intr-o formatie cult pentru un public din ce in ce mai numeros, care le urmareste cu aviditate fiecare miscare. Englezii vor canta pentru prima data la Bucuresti pe 1 Octombrie, la Fratelli Studios, intr-un concert care va include melodii de pe toate cele 3 albume pe care le-au lansat pana acum (”Kingdom Of Welcome Addiction” – 2009, “The Alternative” – 2006 si “Kiss + Swallow” – 2004). “Mai mult decat o formatie, UN EVENIMENT” e descrierea cea mai potrivita pentru un grup care impresioneaza intotdeauna prin abordarile noi in muzica si – mai mult decat orice – prin prestatiile live.

Initial, Chris Corner, liderul formatiei, a cunoscut succesul cu Sneaker Pimps, primul sau proiect. Plictisit de presiunile pe care industria muzicala le facea asupra grupului Sneaker Pimps, a decis sa inceapa un proiect nou pe care sa-l construiasca urmarind doar propria sa viziune. Inainte de orice a creat un catalog de piese dark-electro-dance-rock care se potrivesc la fel de bine intr-un club sau pe scena unui festival. Apoi, IAMX au testat valabilitatea afirmatiei anterioare in turneele pe care le-au facut in ultimii 5 ani in intreaga lume.

Concertul va avea loc la Bucuresti, pe 1 Octombrie, la Fratelli Studios – locatie potrivita pentru stilul “glam-noir”, asa cum il descriu chiar ei, al concertelor IAMX. Biletele se vor pune in vanzare sambata, 15 august, pe ticketpoint.ro, myticket.ro, bilete.ro, in reteaua Diverta si la magazinul Muzica. Pretul unui bilet este de 50 RON. Concertul IAMX este produs de Livada si inaugureaza seria “TryThis”, o platforma care-si propune sa aduca in Romania formatii noi sau mai putin cunoscute dar nu mai putin relevante pentru muzica momentului.

Event facebook
Event Last.fm

8 thoughts on “Concert IAMX @ Fratelli Studios 1 octombrie – poster oficial”

  1. Pingback: IAMX / Think Of England « Jurnal De Zbor : Somewhere In The City

  2. wow!! “IAMX au reusit sa se transforme intr-o formatie”. IAMX este numele de scena al lui chris corner(fostul solist al formatiei sneaker pimps) ultimele albume pe care le-a scos, “the alternative” si “kingdom of welcome addiction” sunt SOLO. wtf?!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.