ADfel 2009 – Ziua Culturala

  • by

ADfel 2009 - Ziua Culturala

ADfel 2009: Astazi esti invitat la “Ziua Culturala”

ADfel, festivalul de publicitate neconventionala organizat de IQads si 24-FUN, gazduieste astazi, 1 septembrie 2009, “Ziua Culturala”, o zi in care organizatii culturale si ONG-uri de mediu isi vor propovadui mesajele intr-un mod neconventional.

Cei care vor veni in aceasta seara pe terasa vor vedea cum functioneaza tonomatul de gunoi pe care il vor aduce in terasa reprezentantii WWF, vor invata sa faca sorcove la standul Muzeului Taranului Roman si vor asista la priveghiul pentru omul facut din materiale reciclabile, organizat de MaiMultVerde.

Dupa parcurgerea treptelor terasei care vor lua forma cotoarelor de carti traduse de Institutul Cultural Roman, participantii vor fi preluati de trei forte ale naturii (Soarele, Vantul si Apa) aduse de Greenpeace ca sa ii invete cum sa foloseasca energia regenerabila.

Pe langa acestea, alte executii inovative vor fi implementate in terasa La Motoare de Muzeul National de Arta al Romaniei, Institutul Polonez, Ideo Ideis, Politia Capitalei, Salvati Delta, Mare Nostrumsi Schimba Lumea.

ADfel, singurul eveniment autohton dedicat publicitatii neconventionale, organizat de IQads si 24-FUN, revine intre 31 august si 6 septembrie pe terasa La Motoare, din Teatrul National Bucuresti. In programul festivalului au fost anuntate “Ziua Reciclarii”, care se va incheia cu “Recycle Music Party”, “Ziua Culturala”, Concursul de parodii Grand Spoof, Atelierele ADfel si expozitia de creatii neconvetionale ADfel Galleries.

Avand o audienta de peste 150.000 de unici lunar, IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea, parte din F5, compania de web a trustului Realitatea-Catavencu. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK (www.smark.ro), comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Un brand foarte prezent, un sprijin pentru dezvoltarea si diversificarea peisajului cultural urban, ghidul saptamanal 24-FUN, binecunoscut in toate centrele urbane din Romania a implinit in iunie 5 ani de prezenta neintrerupta in piata nationala de entertainment. Reteaua 24-FUN are acoperire nationala pentru 20 de orase cu 12 editii locale.

Leave a reply (we review all comments)