Detalii Bike-In

  • by

bike in1

BIKE-IN – PROGRAM DE MARATON
29-30 august
Cinematograful de Vara din Herastrau
– muzica, filme si delicii de 2 roti-

Ce ne asteapta la Bike-In ?

De vreme ce totul se petrece in parc si biciclistii nu se sfiesc de iesite in aer liber, INTRE 16:00 SI 23:00, SAMBATA SI DUMINICA, program impus de lege, vom pune la BIKE-IN de un picnic cu bunatati creative pentru toti cei pasionati (si viitori pasionati) de datul din pedale prin Bucuresti. Dupa ora 23:00, continuam party-ul pana dimineata la Baraka.

O sa vedem filme de soi, o sa invatam handmade de la conaisseurs, o sa vedem ce accesorii potrivite pentru biciclete au fost pregatite, o sa avem o expozitie de bicle Electra sau pimp-uite cu ‘drive test-uri’ incluse, si poti invata cum sa-ti pimp-uiesti singur bicicleta. Si, desigur, pentru cei pasionati care isi aduc bicicletele, putem sa initiem noi personalizarea bicicletei 🙂

Asa ca, pregatiti-va bine, si neaparat bring your own drinks, pentru ca urmeaza 2 zile de party in aer liber incepand cu ziua in amiaza mare, pe muzica buna si cu mult chef de febra musculara de la dans, sau cu mult chef de tolanit si ascultat muzica faina (pusa de Vali&Camil, Minus, Forfota si Babik’n Ghiudem). Noi incurajam ambele variante 🙂
Cum ultimele sute de metri dinaintea unui eveniment rezerva intotdeauna cateva surprize, va dam de veste ca intrarea va fi gratuita – asa ca veniti veniti fara grija, pe bicicleta sau pe langa ea, va primim cu o sticla de apa minerala naturala DORNA si multa voie buna.

Cum ajungi la Cinematograful de Vara?
…pe care toata lumea il confunda cu Teatrul de Vara. Ei bine, nu e acelasi lucru 🙂 Cinematograful nostru este in partea estica a parcului Herastrau, cum te uiti dinspre intrarea Charles de Gaule (aia principala, dinspre televiziune).
Aici ai descrieri in detaliu ale traseelor (pe bd. Aviatorilor / prin parc) + o harta cu traseele mai la stanga mentionate.

Program pe zile – aici tot

Filmele – voteaza ce filme vrei sa vezi
Cum ora de inchidere impusa de autoritati e destul de matinala pentru devoratorii de filme, vrem sa ne asiguram ca aveti parte de cel mai bun film. Asa ca voteaza filmul pe care vrei sa-l vezi.

Tombola BIKE-IN Inca mai ai timp sa te inscrii. Trimite pana azi la ora 23:59 pe miruna@thekite.ro raspunsul la intrebarea De ce iti iubesti bicicleta? si poti castiga a freakin’ cool bike Electra + un rucsac Jansport.

BIKE-IN este un eveniment organizat de KITE, in parteneriat cu Transilvania Film si ALPA Bucuresti, si sustinut de DORNA.
La BIKE-IN nu se percepe taxa de intrare si nici nu se vinde nimic – la BIKE-IN se impartaseste, se apreciaza, se invata, se testeaza, se creaza si se interactioneaza, se asculta muzica si se vad filme. De la BIKE-IN se pleaca acasa cu un zambet pe buze si obiectele pe care fiecare biciclist si le craftuieste alaturi de noi dupa bunul sau plac si pentru propriul sau uz.

Leave a reply (we review all comments)