Sirnaville Arts & Crafts Festival

sirnaville

sirnaville festival

SIRNAVILLE ARTS & CRAFTS FESTIVAL

VINERI – DUMINICA – 14-15-16 AUGUST 2009
AERODROM AEROFOX SIRNA – JUD. PRAHOVA

In mijlocul lunii care pune capat verii se anunta SIRNAVILLE ARTS & CRAFTS FESTIVAL, primul festival dedicat diversitatii in artele contemporane, desfasurat in mijlocul unui camp, la 40 km de Bucuresti.
Localizat langa pista Aerodromului Aerofox din localitatea Sirna, Jud. Prahova, Romania (la 40 de km de Bucuresti), Sirnaville inseamna evadarea din aglomeratia sufocanta a marilor orase, un weekend de relaxare si evenimente socio – culturale, artistice si educative, la care sunt invitati sa participe toti cei care vor trece portile catre Sirnaville.

Construit pe modelul unui mic orasel, Sirnaville / Arts & Crafts Festival reprezinta o noua etapa in organizarea evenimentelor in aer liber, oferindu-le participantilor pe durata celor trei zile de festival (incepand cu Vineri, 14 August, Ora 18:00 – cand va avea loc deschiderea oficiala pana Duminica, 16 August, Ora 20:00 – cand portile se vor inchide), posibilitatea de a participa la o serie impresionanta de activitati care vor face din Sirnaville un centru de sinergie a artelor contemporane, un loc al valorilor autentice.

Locatia este accesibila pentru participanti de pe DN1, localitatea Sirna fiind situata intre Ciolpani si Puchenii Mari iar accesul se realizeaza pe drumul din dreptul localitatii Potigrafu, punct de reper manastirea Pissiota (pe partea stanga in directia Bucuresti – Ploiesti). Coordonatele Aerodromului: N 44.47.07,58 / E 25.59.17,55. Harta o puteti consulta mai jos.

Odata ajunsi, la Sirnaville veti gasi printre multe altele:

WORKSHOP-URI: Zona de centru din Sirnaville este dedicata artelor si artistilor. In atelierele de pictura, sculptura si desen, coordonate de organizatia Reflectart, vom pune muzica si text in forme si culori; vom invata sa facem imprimeuri stancil pe haine si incaltaminte si vom face autoportret in lut! Toate lucrarile vor fi expuse intr-un mod cat se poate de original si inedit in ultima zi de festival!

Alaturi de atelierele de pictura, sculptura si desen, se regasesc ateliere de olarit, hartie manuala, handmade si productie publicitara – in cadrul caruia, impreuna cu o echipa de regie IqAds se vor filma, in direct, in Sirnaville, doua spoturi publicitare.

MASA TACERII: Este locul in care alaturi de cateva personalitati de valoare ale culturii romanesti, vor fi dezbatute teme precum: valorile sociale, kitsch-ul social, denaturarea scalelor de valori, denaturarea societatii romanesti si lista poate continua!

TEATRU: Tot despre valori si mesaje sociale va fi vorba si in piesa de teatru – pantomima – colaj „Toti cinci”, pusa in scena de tinerii actori din „Compania de teatru Dan Puric”.

CINEMATOGRAF IN AER LIBER: Pe un ecran de 8x6m, vor rula pe timp de noapte, scurtmetraje din festivalul Next, precum si o selectie de lungmetraje realizate de tineri regizori romani.

TARG – BAZZAR: In piata micutului orasel vom putea descoperi bijuterii, accesorii, haine si incaltaminte, toate handmade, in Romania. Targul va fi construit in forma de „U” in fata unui DOM GEODEZIC – primul si singurul din Romania, apartinand organizatiei Ancient Future. Domul va face parte din targul handmade pe parcursul zilei, urmand ca seara sa se transforme intr-un veritabil tea lounge, incluzand muzica si videoproiectii pe peretii domului, unindu-se cu zona de lounge CARTURESTI.

AERODROM: Pe care vor avea loc zilnic zboruri cu avion usor, motodeltaplan, balon cu aer cald si skydiving insa atat cat ne permit curentii de aer, adica intre orele 07:30 si 11:00 sau 17:00 si 21:00. Pentru cei cu frica de inaltime avem si demonstratii si concursuri de aeromodelism.

ZONE DE SPORT: Pentru ca incurajam acest gen de activitati, festivalul va oferi 2 terenuri de fotbal, tenis, volei, badminton, si pentru cei cu exces de adrenalina – bungee jumping. Toate bineinteles si in nocturna – bine, mai putin bungee.

CAMPING: Pentru ca suntem convinsi ca veti avea ce face in cele 3 zile de festival va propunem sa ramaneti la noi peste noapte, iar acest lucru il puteti face venind cu cortul si cu sacii de dormit de acasa. Va vom pune la dispozitie o zona de camping pazita si delimitata cu garduri, in cadrul careia accesul va fi posibil doar pe baza unei bratari speciale, oferita la intrare, in urma achizitionarii unui bilet cu campare inclusa in pret.

HSEQ – Health, Safety, Environment & Quality: In perimetrul dedicat festivalului se vor afla zone in care veti gasi dusuri, toalete ecologice, parcare cu paza si puncte sanitare.

FOOD CAMP: Cortul restaurant va va ajuta sa va recapatati energia cu diverse sortimente de bunatati printre care mancare la ceaun si meniuri vegetariene.

BARURI: 6 la numar – vor oferi participantilor tot soiul de refreshments. Iar pentru party people la doua dintre acestea veti gasi bauturi alcoolice. Si pentru ca a venit vorba de party:

SCENE DE MUZICA: Pentru ca urmarim cu totii sa ne distram si sa ne simtim cat mai bine, nu putem face asta fara party. Festivalul va avea parte de muzica non-stop pe 3 scene, de la urmatorii artisti:

ONEDAY STAGE – live music

SUIE PAPARUDE
BLAZZAJ
THE MOOOD
THE AMSTERDAMS
ARIA URBANA
SNAILS
L’ORCHESTRE DE ROCHE
GRIMUS
PIXELS

BASS MUSIC STAGE – breakbeat, drum&bass, dubstep, funk and more

DJS:
TRG (Tempa – Bucuresti)
DUDU & MC TINA (AnonimTM – Timisoara)
LEIZABOY & NEWGOTTI (AnonimTM – Timisoara)
SENSORSHIP (TMBase – Timisoara)
DJ VASILE (Zona Libera – Bucuresti)
SEB (Infamous – Bucuresti)
RAPALA & KOJOK (Kojokstan Troopers – Timisoara)
ADDO & DAN BAZIX (BaMSe – Tg. Mures)
K-LU (VanGraph – Timisoara)
UFE & ZICU (Flama Booking – Bucuresti)
ACQZUEL (Dubstep.ro – Cluj)
SHY BEATZ (Live! – Bucuresti)
UNDOO (Hades Records – Bucuresti)
TOMASAN (Bucuresti) & MC BEAN (Bucuresti)
VRT (Bucuresti)
BULLY (DJ Resource – Bucuresti)
ASHERON (Brasov)
TONY031R (Dubstep.ro – Bucuresti)
MANKI’N’STIEB (Bucuresti)
REASH (Hey! Events – Bucuresti)
ALEZ (Dubstep.ro – Bucuresti)
GIUSER (Bucuresti)
MEELOOX (meeloox.blogspot.com – Bucuresti)
PERICLE (Constanta)

VJS:
CSONGL (Bucuresti)
SKVJS (Bucuresti)

THE CLASH STAGE – electro, techno, house, minimal

DJS:

OK CORRAL (Groove++ – Bucuresti)
VANIA (Groove++ – Bucuresti)
THORNADO (Groove++ – Bucuresti)
MINUS SI ION (Bucuresti)
MIHAI POPOVICIU (Highgrade – Sibiu)
PHASER LIPS (Sunrise – Iasi)
HAUTE CULTURE (Main Events – Bucuresti)
THE MODEL (Gigolo, Underl_ne – Bucuresti)
BRAZDA LUI NOVAC (Bucuresti)
BELA (Brasov)
LOGAN (Haules Baules – Bucuresti)
ASPIRATOR DJ’S (Bucuresti)
VICTOR STANCOV (Groove++ – Bucuresti)
CAMIL (myspace.com/camildumitrescu – Bucuresti)
BOGDAN (myspace.com/bogdananghel – Bucuresti)
MARIKA (Still Agency – Bucuresti)
VICTOR M (Bucuresti)
KELLO (Bucuresti)
SILAS (Bucuresti)
BENDIT (Bucuresti)

BILETELE:

Vor exista 6 categorii de preturi pentru bilete pe care le veti putea achizitiona fie in avans fie la intrare:

IN AVANS:

Bilet pe o zi – 20 LEI
Abonament pe toata durata festivalului: 35 LEI
Abonament cu camping inclus: 45 LEI

LA INTRARE:

Bilet pe o zi – 30 LEI
Abonament pe toata durata festivalului: 50 LEI
Abonament cu camping inclus: 60 LEI

Biletele in avans se pot cumpara de pe Bilet.ro sau din librariile Carturesti din intreaga tara. De asemenea biletele se gasesc si in reteaua magazinelor partenere Bilet.ro: Magazinul Muzica – Bucuresti, Music Shop – Bucuresti, Reteaua magazinelor Flanco – in toata tara, Libraria “St. O. Iosif” – Brasov, Reteaua Iulius Mall – Cluj, Iasi, Timisoara. Lista completa pe site-ul Bilet.ro.

UN EVENIMENT ORGANIZAT DE SOUND & IMAGE EVENTS.

WORDPRESS | FACEBOOK | MYSPACE | LAST.FM | TWITTER | HI5

Tags:

5 thoughts on “Sirnaville Arts & Crafts Festival”

Leave a reply (we review all comments)