Bran Castle Fest – festival de cultura actuala in decor de basm

bran castle fest 2009

Festival de cultura actuala in decor de basm

7-9 august 2009

Intre 7 si 9 august cultura urbana isi gaseste linistea la altitudine, intre munti.

BRAN CASTLE FEST este un eveniment cultural de trei zile conceput pentru tinerii pasionati de muzica, distractie si filme.

60 de ore de muzica pe 2 scene si filme cu Dracula, cadru de poveste, mancare sanatoasa si ceva activitati de vacanta.

Vino sa descoperi noua fata a castelului, pe timp de luna plina, in plus.

Mai multe detalii in curand. Numar limitat de bilete, asta e sigur.

Vino la Castelul Bran sa te simti la inaltime!

Cat dureaza?

De vineri de la 12,00 pana duminica la 00,00 si cine vrea poate sa ramana oricat.

Unde stai?

Exista un camping foarte dragut – www.vampirecamping.com, pe care il ai asigurat in costul biletului sau daca nu iti place poti opta pentru una dintre pensiunile partenere locale (cu discount 30%).

Cum ajungi?

Cu masina sau cu trenul – pana la Brasov, de unde iei un autobuz popular pana in Bran cu 5 lei.

Cat costa?

100 lei biletul pe 3 zile – costul cazarii la camping inclus, 40 pe zi in avans – daca vrei sa-ti vezi doar artistii preferati si 60 de lei pe zi la poarta festivalului, pe care poti sa le iei de la www.bilet.ro.

Tot ce te intereseaza si vrei sa sti gasesti pe: www.brancastlefest.ro, www.bran-castle.com si www.primariabran.ro.

Bran Castle Fest Lineup

EZ-ROLLERS (DJ SET)
LACK OF AFRO (LIVE)
SUIE PAPARUDE
DISCOBALLS
BRUM CONSPIRACY
ARIA URBANA
KHIDJA
LEIZABOY
ZICU
UFE
BULLY
TOMASAN
GRANT&NEMO

7, 8, 9 AUGUST 2009

Tags:

20 thoughts on “Bran Castle Fest – festival de cultura actuala in decor de basm”

  1. Nu, nu este competitia si este chiar mai trist daca asa priviti lucrurile. Va scriu cei 30 de persoane prezente la maretul eveniment mediatizat prin minciuni abjecte si probabil singurii platitori de bilet. Nu ma asteptam. Intentionez sa scriu un articol pentru ziare despre nesimtirea ce a caracterizat acest “festival” al castelului Bran.

  2. Nu stiu unde ai vazut tu mititei, hora, circ sau sunet defect, ca eu n-am vazut asa ceva. Vad ca e concurenta calare pe aici cu niste comentarii care mai de care mai dubioase.

  3. NU MAI STERGETI COMMENTURILE CA NU VA SPALATI PACATELE ASA, E SI MAI MARE RUSINEA.ATENTIE CA NU SE PRETEAZA TOTI LA MIZERIILE DE GENUL ASTA! NU VA INRAUTATITI SITUATIA SI MAI BINE DATI UN COMUNICAT IN CARE SA VA CERETI MACAR SCUZE

  4. cea mai mare bataie de joc posibila a fost la petrecerea asta cu intrare libera pe 2 din 3 zile desi unii isi luasera bilete cu saptamani inainte, nerespecatrea programului, staffu venise vienri seara abia, organizare muci, nu stiau fiecare ce cu ce se mananca.RUSINE! ati mai si anuntat ca s-au dat toate biletele si sa nse grabeasca lumea.sunteti de ultima speta, asa sa va mearga si pe viitor va doresc.Incompetentilor!

  5. “100 lei biletul pe 3 zile – costul cazarii la camping inclus”

    intrebare:Este nevoie de rezervare sau daca apar vineri dimineata pe acolo cu biletul e ok?

  6. Pingback: Noutati despre Bran Castle Fest | Feeder

  7. Are cineva programul pe zile ? Io as aparea pe simbata dar parca nu vreau sa pierd vineri daca e ceva interesant. Sivin cu motocicleta 🙂 E cineva pe aici care a fost la Iarmaroc ? Poate ne rezervam impreuna locuri in camping gen Residential Suite cu jacuzzi :-)))

  8. populatrul autobuz se poate lua din cartierul bartolomeu..trebuie doar sa luati din gara autobuzul 36 sau 36 barat parca (?) care va lasa in fata autogarii. autobuzele spre Bran, circula din jumatate in jumatate de ora in timpul saptamanii si din ora in ora in weekend. As prefera sa veniti cu autobuzul si nu cu masinile personale:D sa mai poata intra oamenii in curti. Nu de alta dar se formeaza coloane si parcati pe unde apucati. Branul nu este exclusiv turistilor:D Multumesc
    Gandul unui nou fest in bran ma sperie ;))

  9. Pingback: Bran Castle Fest Lineup | Feeder

Leave a reply (we review all comments)