AVion 13 – Pictoplasma

  • by

avion 13 pictoplasma

Pentru luna august pregatim un nou interesant AVion, respectiv AVion 13, screening Characters in Motion – Pictoplasma. Evenimentul are loc pe 5 august la Teatrul de Vara Capitol MMIX // © Save or Cancel, de la orele 21:30.

Pictoplasma – Characters in Motion
O selectie Best OF din festivalurile Pictoplasma 2008 si 2009 alaturi de alte proiectii inedite.

Pictoplasma este un proiect conceput din pasiune acum zece ani.
Scopul sau este de a pune in evidenta caracterele vibrante ce izvorasc din personalitatea artistilor de astazi. Poate implica animatie, ilustratie, grafica sau jucarii.
Treptat, Pictoplasma s-a constituit intr-un concept multi operational publicand sub egida sa o serie de compilatii foarte appreciate, inclusiv “The Character Encyclopaedia” si “Characters in Motion”, care au devenit ulterior adevarate manuale de desing ale caracterelor umane.
Din 2004, in cadrul proiectul au fost organizate si o serie de conferinte, festivaluri si expozitiil, manifestarile adunand artisti din toata lumea si facilitand discutii despre arta comerciala si cea de galerie.

Cele 70 de minute de “Personaje in miscare” special proiectat si creeat pentru Asociatia AVmotional pune in evidenta o noua generatie de caractere aducand stilul “Pictoplasma” inapoi in lumea animatiei.

Leave a reply (we review all comments)