Gumari

gumari-1gumari-2gumari-3

O noua “moda” in tarile ce reusesc sa supravietuiasca cu doar cateva zeci de dolari pe luna: incaltaminte din cauciucuri de masina. Nimic nu se pierde, totul se transforma. Nu m-ar mira sa vedem peste cateva luni modele asemanatoare cu sigla Nike, Puma, Adidas la 300 ron perechea pe raft in mall-uri.

gumari nike

– via bogdan huma

Tags:

10 thoughts on “Gumari”

  1. @eu. Daca te mai uiti ce a facut Zaha Hadid in materie de incaltaminte ( ea e arhitect ) poate ai sa remarci similitudini de forma.
    Si eu mi-as lua daca ar aparea.

  2. Wa, ma gandesc daca nu cumva commentul tau e de amuzament.
    Daca e pe bune, scuze, dar sa stii ca mie nu mi se pare deloc ca e amuzament in ceea ce am spus, ci e despre ingeniozitate, design si marketing. N-am inteles de unde ai concluzionat tu ca ar fi vreun amuzament. Eu n-am gasit nimic amuzant in comentariile noastre. Sau poate n-am eu simtul umorului.

  3. voua vi se pare k saracia unora e prilej de amuzament? nu cred k acei oameni o fac doar sa fie interesanti pe “net”

  4. Mai, eu mi-as lua, daca ar aparea.

    Oricum ar fi mult mai ok decat gunoaiele gen Converse facute de firma cu acelsi nume si nu numai, sau fata de asa-zisii shoes de skate “vulcanized”, care costa tot 300 de ron, dar sunt la fel de incomode ca cele din cauciucuri de masina, si in plus SE RUP DUPA 2-3 SAPTAMANI DE PURTAT.

    Macar cele din cauciuc ar fi rezistente.
    Cei din prima poza chiar nu arata rau.

Leave a reply (we review all comments)