Basement Jaxx, Moderat si Aeroplane

basement jaxx arenele romane

The Mission prezinta Basement Jaxx, Moderat si Aeroplane pe 27 iunie la Arenele Romane. In deschidere TRG si Tom Wilson.

Castigatori de premii Grammy si Brit Awards pentru cel mai bun act sau cel mai bun album (vezi “Kish Kash”) ani la rand, Basement Jaxx , un duo compus din Felix Buxton si Simon Ratclife, este un nume greu pe scena muzicii electronice.

Cei doi britanici au avut primul contact cu clubbing-ul inca din anii ’90, iar in 1994 obtin o rezidenta la clubul Rooty, nume care a ajuns sa fie si titlul celui de-al treilea album al artistilor. De-a lungul anilor, Basement Jaxx au devenit o sursa de inspiratie pentru enorm de multi producatori si DJ din toate colturile lumii, fiind astazi in mod cert un simbol al Marii Britanii in ceea ce priveste muzica de calitate.

MODERAT [APPARAT + MODESELEKTOR + PFADFINDEREI]

MODERAT este mai mult decat muzica, este un proiect audiovizual servit de binecunoscuta casa de discuri BPitch Control si format din producatorii de origine germana APPARAT si MODESELEKTOR, condimentat cu visuals semnate de PFADFINDEREI. Primul album va fi lansat in format CD, deluxe edition (CD & DVD) si vinyl la BPitch Control la finalul
lunii aprilie si va fi precedat de un turneu mondial care include si The Mission.

Aeroplane, un proiect muzical diferit, inovator si fresh format din doi tineri belgieni Stephen Fasano si Vito Deluca, se remarca printr-un sound nou, inovator. Au facut ravagii printre iubitorii de muzica house cu influente disco si funk printr-un podcast pentru Resident Advisor la mijlocul anului trecut, mix ce a inregistrat aproape cel mai mare numar de download-uri din ultima perioada. Acelasi feedback l-au avut si acum cateva luni, cand au mixat compilatia care s-a vandut impreuna cu revista numarul unu in lume dedicata muzicii electronice – Mixmag.

22 thoughts on “Basement Jaxx, Moderat si Aeroplane”

  1. eu sincer ma entuziasmez mai mult pentru Basement Jaxx. Rooty a fost un album de referinta, cel putin pentru mine 🙂

  2. Pingback: Concurs: Basement Jaxx | Feeder

  3. headline trebuia sa fie clar MODERAT,nu se compara sau adunat 3 dj care chiar stiu treaba…..bassment jaxx…e asa ca sunt mai vechi,pana si aeroplane suna mai ok…oricum bravo…super initiativa!!!!!

  4. omg indeed… ce frumos e cand se uneste suflete de artisti si iese tot arta… in alta ordine de idei…genial, kant wait!!!

Leave a reply (we review all comments)