Noaptea Institutelor Culturale 2009

Noaptea Institutelor Culturale 2009

Noaptea Institutelor Culturale 2009

A 3-a editie. 12 institute culturale. 8 locatii. 3 noi parteneri

British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundatia Culturala Greaca, Goethe-Institut, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Roman, Institutul Francez, Institutul Italian „Vito Grasso” si Institutul Polonez au ticluit o jumatate de an pentru a va pregati cea mai frumoasa noapte din miez de vara. In acest an, totul sub palaria europeana a Institutelor Culturale (EUNIC). Concerte in aer liber, expozitii, lungmetraje si scurtmetraje, degustari, jocuri si premii, dar mai ales multe surprize in cele 8 locatii unde cele 12 centre si institute culturale partenere va asteapta de la 2 la pranz pana la 6 dimineata.
RATB-ul ni s-a alaturat in acest an pentru prima data si va invita, pe un traseu special conceput, sa calatoriti gratuit toata noaptea ca sa nu ratati nici un eveniment. Daca va place sa traiti aventuros, puteti sa ne vizitati pe bicicletele Cicloteque, pe care le puteti lua tot gratuit de la Centrul Cicloteque (Bd. Kogalniceanu nr. 34-46), care va avea, la randul sau, o noapte alba.

Sigur, puteti veni si pe jos pentru cea mai culturala noapte a verii. Noi va asteptam cu felurite bunatati culturale si culinare aici:

British Council – Calea Dorobanţilor 14
Centrul Ceh – Ion Ghica 11
Centrul Cultural al Republicii Ungare – Batistei 39
Institutul Cervantes – Marin Serghiescu 12
Institutul Cultural Roman – Aleea Alexandru 38
Institutul Francez – Bd. Dacia 77
Institutul Italian de Cultura „Vito Grasso” – Aleea Alexandru 41
Institutul Polonez – Popa Savu 28

***Pentru o portie zdravana de scurt-metraje, Future Shorts va asteapta la maratonul Noaptea Lunga a Filmelor Scurte incepand cu 20:00 la ArtExpo (TNB).

6 thoughts on “Noaptea Institutelor Culturale 2009”

  1. Pingback: M-city la Bucuresti | Feeder

  2. Pingback: Schimbare locatie Noaptea Lunga a Filmelor Scurte | Feeder

  3. Noaptea Institutelor tine toata noaptea dar fiecare Institut banuiesc ca are propriul program. Noaptea Lunga a Filmelor Scurte incepe la 9 si tine pana la 6 dimineata. Poti veni la scurt metraje, apoi pleca si iar reveni pt ca o sa ai acces toata noaptea pe baza bratarii Future Shorts.

  4. Intre ce ore sunt cele doua evenimente, Noaptea Institutelor si Noaptea Lunga a Filmelor Scurte? Sunt curios daca se poate ajunge la ambele.

Leave a reply (we review all comments)