Future Shorts prezinta Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

noaptea lunga a filmelor scurte artexpo tnb

UPDATE: noua locatie a Noptii Lungi a Filmelor Scurte este ArtExpo (TNB).
Detalii si motive gasiti aici.

In Romania anului 2009, in care numarul cinematografelor „se ridica” la aproximativ 70, nu exista niciun spatiu in care publicul sa poata urmari exclusiv scurtmetraje. Future Shorts Romania reprezinta, prin evenimentele sale lunare, una dintre alternativele asteptate.

NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE isi propune sa devina o sarbatoare anuala a cinefililor dornici sa vada cele mai noi filme scurte sau pelicule de colectie recomandate de tineri cineasti.

Pe 26 iunie, Future Shorts da viata Teatrului de Vara din Herastrau, proaspat renovat si cu o capacitate de 2500 de locuri, cu o serie de filme exceptionale, atat din colectia internationala Future Shorts, cat si din colectiile festivalurilor Animest si TIFF. De la lasarea serii pana in zorii zilei, pe ecranul gigantic al amfiteatrului vor putea fi vazute filme de fictiune, animatii recente si pelicule clasice de referinta.

Cei mai indragiti regizori romani din noul val vin la Noaptea Lunga pentru a introduce scurtmetrajele lor favorite, din toate timpurile. Printre ei se numara Corneliu Porumboiu, Cristian Mungiu, Tudor Giurgiu, Cristi Puiu sau Radu Jude. Maria Dinulescu, una dintre cele mai de succes actrite ale momentului, se va afla pe scena amfiteatrului in calitate de prezentatoare.

Muzica live si zona Lounge cu racoritoare si gustari din apropierea Lacului Herastrau intregesc atmosfera fresh&funk a primului eveniment din seria NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE.

BILETE in avans prin bilet.ro

event pe facebook

event pe last.fm

Spot radio:

Leave a reply (we review all comments)