Future Shorts in parc

noaptea lunga a filmelor scurte artexpo tnb
future shorts teatrul de vara herastrau

UPDATE: noua locatie a Noptii Lungi a Filmelor Scurte este ArtExpo (TNB).
Detalii si motive gasiti aici.

Urmatoarea editie FUTURE SHORTS va avea loc in AER LIBER!

Mai exact la Teatrul de Vara din Herastrau, 2500 locuri, proaspat renovat, inconjurat de copaci.

Editia din iunie va fi una f f speciala. Un maraton de scurt metraje: NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE 😉

+ multe surprize!

Pe 26 iunie.

Detalii curand.

event pe facebook

foto teaser: fotothing

UPDATE:

In Romania anului 2009, in care numarul cinematografelor „se ridica” la aproximativ 70, nu exista niciun spatiu in care publicul sa poata urmari exclusiv scurtmetraje. Future Shorts Romania reprezinta, prin evenimentele sale lunare, una dintre alternativele asteptate.

NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE isi propune sa devina o sarbatoare anuala a cinefililor dornici sa vada cele mai noi filme scurte sau pelicule de colectie recomandate de tineri cineasti.

Pe 26 iunie, Future Shorts da viata Teatrului de Vara din Herastrau, proaspat renovat si cu o capacitate de 2500 de locuri, cu o serie de filme exceptionale, atat din colectia internationala Future Shorts, cat si din colectiile festivalurilor Animest si TIFF. De la lasarea serii pana in zorii zilei, pe ecranul gigantic al amfiteatrului vor putea fi vazute filme de fictiune, animatii recente si pelicule clasice de referinta.

Cei mai indragiti regizori romani din noul val vin la Noaptea Lunga pentru a introduce scurtmetrajele lor favorite, din toate timpurile. Printre ei se numara Corneliu Porumboiu, Cristian Mungiu, Tudor Giurgiu, Cristi Puiu sau Radu Jude. Maria Dinulescu, una dintre cele mai de succes actrite ale momentului, se va afla pe scena amfiteatrului in calitate de prezentatoare.

Muzica live si zona Lounge cu racoritoare si gustari din apropierea Lacului Herastrau intregesc atmosfera fresh&funk a primului eveniment din seria NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE.

19 thoughts on “Future Shorts in parc”

  1. Stie cineva la ce ora incepe sau aproximativ? Si cu intrarea cum sta treaba: cu bilet, pe ochi frumosi, plata in natura? 😀 Sa stiu daca invat o poezie de acasa, vin cu cash-ul in dinti sau ma apuc de acu sa ma cosmetizez, pana sambata sa fiu cu “fatza de concurs” B-) Mercic anticipat de elucidare, sa fie primita 😉

    &Ra

  2. Pingback: Maria Dinulescu vine la Future Shorts | Feeder

  3. mai nush ce-ai prins tu la institute dar eu anul trecut m-am simti chiar bine. la majoritatea se statea afara cu muzici, dansuri si alte treburi simpatice. dar presupun ca le pot impaca pe amandoua. atata timp cat sunt in bucuresti cel putin. 😛

  4. @me: Pai de ce pacat? Dai o tura la institute, si dupa aia ajungi la party. Sau stai la scurte, si dupa aia te duci la institute.

    Sau stii ce? Lasa-le’n colo de institute, ca’n afara de cehi nici unul nu se straduieste prea mult.. si iar va fi plin peste tot, sauna/cuptor, si n-o sa ai loc nici sa intri, darmite sa stai.. FS e in aer liber 😉

  5. Noaptea Institutelor nu va fi concurenta, din contra 🙂 Surprizele de care zice Igu sunt intr-adevar multe!

  6. Nu mai zic ca va fi cel mai mare event de scurt metraje din Romania. Ocazia noastra sa aratam cat de mult iubim scurtele :-p

Leave a reply (we review all comments)