Depeche Mode nu poate reprograma concertul de la Bucuresti

  • by

depeche mode

Depeche Mode nu poate reprograma concertele anulate din perioada mai-iunie

Reprezentantii Depeche Mode au anuntat oficial ca trupa nu va putea reprograma niciunul dintre concertele open-air anulate in perioada 12 mai – 8 iunie, printre acestea numarandu-se si cel de la Bucuresti. Fanii care si-au cumparat bilete pentru spectacolul programat initial pentru data de 16 mai au posibilitatea de a recupera valoarea acestora sau de a le preschimba cu bilete B’ESTFEST, la tarife speciale.

Astazi, 12 iunie, Depeche Mode a anuntat ca vor fi anulate toate cele opt spectacole in aer liber din cadrul turneului „Tour of the Universe” care nu au avut loc la data stabilita, fanilor care si-au achizitionat bilete pentru aceste concerte urmand a li se returna valoarea tichetelor. In ciuda faptului ca in ultimele saptamani reprezentantii Depeche Mode si organizatorii locali au incercat sa gaseasca o modalitate de a face acest lucru viabil, reprogramarea concertelor nu a fost posibila. Membrii trupei regreta faptul ca programul nu le va permite sa ajunga in toate orasele incluse initial in turneu, dar isi doresc sa poata concerta pentru fanii din aceste tari in viitorul apropiat. „Am sperat pana in ultimul moment ca trupa va reusi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discutiile cu managementul trupei a reiesit ca revenirea la Bucuresti era una dintre prioritatile membrilor Depeche Mode. Din pacate, programul incarcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert in pauzele de turneu, dar stim ca Dave, Martin si Andy si-au dorit foarte mult sa concerteze din nou in fata fanilor romani” a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

Pe data 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit un atac de gastroenterita chiar inainte de a urca pe scena, fiind spitalizat de urgenta la Atena. In urma analizelor medicale, lui Dave i s-a descoperit o tumoare la nivelul vezicii urinare, care a fost extirpata chirurgical, doctorul recomandandu-i o pauza de recuperare. Depeche Mode a reluat turneul “Tour of the Universe” saptamana aceasta, primul show sustinut fiind cel din Leipzig, Germania, de pe data de 8 iunie.

Cei care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care si-au achizitionat biletele. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la data de 12 iunie. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’ESTFEST, la tarife speciale, acest lucru fiind posibil astfel:

– un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)

– un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

– un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)

– un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)

Cei interesanti pot afla mai multe detalii despre modalitatile de preschimbare cu bilete B’ESTFEST pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

PROCEDURA DE PRESCHIMBARE SI RAMBURSARE

A BILETELOR PENTRU CONCERTUL DEPECHE MODE:

DIVERTA:

Daca doriti returnarea banilor pe bilet, va rugam sa va prezentati cu biletul intact si valid la punctul de vanzare de la care acesta a fost achizitionat (magazinul Diverta de la care biletul a fost cumparat), intr-un interval de 12 saptamani de la data de 12 iunie. Daca doriti rambursarea banilor, prezentati biletul valid personalului Diverta, care va lua biletul, il va anula si va va rambursa suma reprezentand pretul acestuia.

Daca doriti preschimbarea biletului de concert cu un bilet valabil pentru B’ESTFEST, acest lucru se poate face fara niciun cost suplimentar pentru Dumneavoastra. Va rugam sa va prezentati cu biletul intact si valid la punctul de vanzare de la care acesta a fost achizitionat. Prezentati biletul valid personalului Diverta, care va lua biletul, il va anula, si la solicitarea Dumneavoastra, il va preschimba astfel:

– un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)

– un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

– un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero, 1 iulie (economie de minim 30 lei)

– un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)

MYTICKET.RO (biletele achizitionate online)

Toti clientii www.myticket.ro care au comandat bilete pentru concertul Depeche Mode vor fi contactati pentru rambursarea contravalorii biletelor sau preschimbarea acestora.

Pentru rambursarea valorii biletului, va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la data de 12 iunie. Va rugam sa raspundeti mailului primit de la echipa www.myticket.ro cu informatiile solicitate (nume, prenume, codul biletelor comandate) si sa furnizati un cont bancar valid in care sa se poata face transferul sumei reprezentand pretul biletelor comandate.

Daca doriti preschimbarea biletului de concert cu un voucher valabil pentru B’ESTFEST, acest lucru se poate face fara niciun cost suplimentar pentru Dumneavoastra. Va rugam sa raspundeti mailului primit de la echipa www.myticket.ro cu informatiile solicitate (nume, prenume, codul biletelor comandate) cu mentiunea ca doriti preschimbarea biletului cu un voucher ce permite accesul la B’ESTFEST. Biletele se pot preschimba astfel:

– un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un voucher valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)

– un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un voucher valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

– un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un voucher valabil pe Ziua Zero, 1 iulie (economie de minim 30 lei)

– un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un voucher valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)

Voucherul B’ESTFEST va fi valabil DOAR IMPREUNA cu biletul DEPECHE MODE, urmand a fi schimbat cu bilete B’ESTFEST la intrarea in zona de festival.

Pentru biletele achizitionate de la Sala Palatului si magazinul Muzica, va rugam sa contactati MyTicket la numarele de telefon 0722.704.191 sau 0720 BILETE (0720.245.383) sau adresa de e-mail office@myticket.ro

Leave a reply (we review all comments)