Benny Page

  • by

benny page setup

BENNY PAGE (Digital soundboy | Londra, UK)

SAMBATA, 13 iunie 2009
Setup Club
(Str. Pestalozzi Nr. 22, TIMISOARA)

BENNY PAGE (Londra/UK), sambata, 13 iunie, in Setup Club din Timisoara, la o petrecere organizata de Irie Youth.

Irie Youth este o miscare de promovare a muzicii drum&bass, dar si a altor genuri muzicale precum breaks, dubstep, raggae/dub, garage, bassline sau electronica, iar in momentul de fata se afla la cea de-a 5-a petrecere.

Benny Page este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dj si producatori de drum&bass din Anglia care, cooptat de Shy FX, a lansat productii sub labelul Digital Soundboy.

Cariera lui Benny Page a inceput in 2002, atunci cand a lansat prima piesa, Chainsaws, sub labelul Cutterz Choice, din Londra. In 2004 a intrat in atentia si playlistul lui John Peel de la Radio 1, cu piese precum: Sneaker Pimp si remixul la Aphrodite – Stalker. In urma intalnirii din 2006 cu Nicky Blackmarket si Dj Bailey, Benny Page a ajuns in comunitatea formata de Shy FX, Digital Soundboy. Lista de hit-uri, printre care si „Turn down the lights”, dovedesc potentialul artistului ca producator de jungle.

Un punct important al carierei sale de pana acum este cel din martie 2008, cand artistul invitat de Irie Youth la Timisoara, a castigat titlul de „Best Breaktrough DJ”, oferit de Drum & Bass Awards.

Pe data de 13 iunie 2009, va mixa la Setup Club alaturi de eroii locali High Priority (Mighty Boogie si General Trix | Timisoara/RO), Shapeshift (Subdustrial | Timisoara/RO) si JTR (Subdustrial | Sibiu/RO), cu visuals de Malibu Police.

Detalii pe www.irieyouth.ro

Leave a reply (we review all comments)