Concurs: ParkLive Fest Bulgaria

  • by

park live fest concurs

Vara acesta, inainte de B’estfest fa-ti incalzirea in Bulgaria la ParkLive Fest.

In perioada 18-20 iunie, capitala Bulgariei va fremata de buzz-ul unui nou festival: ParkLive Fest! Printre numele “grele” incluse in line-up-ul festivalului se numara: Tricky, Roots Manuva, Gilles Peterson, Lamb, FSOL, Plaid, Luke Vibert, Little Dragon, si Karandila Orchestra. Si ca sa facem lucrurile si mai interesante, ParkLive Fest pune la bataie 1 Royal Deluxe Pass pt doua persoane pe care il puteti castiga raspunzand corect la urmatoarea intrebare:

In ce oras din Bulgaria va avea loc ParkLive Fest?

Trimite raspunsul pe adresa feeder[at]feeder.ro impreuna cu numele tau si un numar de telefon pana marti, 16 iunie ora 12:00.
Castigatorii vor fi anuntati telefonic.

Bafta!

Organizat de label-ul independent Cotton Records, ParkLive Fest va fi deschis cu show-ul “pionierului trip-hop”, Tricky, urmat de duo-ul Lamb (care vor concerta apoi si la Glastonbury). Dupa show-ul celei mai faimoase trupe de gypsy folk si jazz din Bulgaria- Karandila Orchestra & Co., isi va face aparitia si Rodney Smith aka Roots Manuva, unul dintre cei mai bine cotati artisti hip-hop europeni la momentul actual. In aceeasi zi, DJ Lord va realiza un set de mixuri pe muzica legendarilor de la Public Enemy, si – pentru prima oara dupa zece ani de absenta de pe scena muzicala – Gaz Cobain de la Future Sound Of London va mixa pentru publicul din Sofia! Fanii muzicii electronice vor avea si alte motive de bucurie: Plaid si Luke Vibert, Pilooski, trupa de electro-soul Little Dragon si unii dintre favoritii Marii Britanii, Crazy P Soundsystem, vor oferi un show live de exceptie! Plus, in fiecare seara, dupa show-urile live, publicul este asteptat la afterparty-urile din clubul Yalta!

Biletele de o zi sunt disponibile pe site-urile ParkLive (http://parklivefest.com/en/festival-tickets), Eventim si Ticketstream: abonamentele pe trei zile costa 30 Euro, iar pachetele Royal Deluxe Pass ofera accesul la toate concertele si afterparty-urile din cadrul festivalului, acesta putand fi achizitionate la pretul de 45 Euro. Mai multe informatii referitoare la orice alt tip de bilet, pot fi gasite pe site-urile Cotton Records, Bushmils, MySpace, Twitter, Facebook si bineinteles pe site-ul oficial ParkLive.

Leave a reply (we review all comments)