KERI lanseaza “The Beat Bandit”

  • by

keri the beat bandit

Duminica aceasta (7 iunie), incepand cu ora 20.00 clubul Suburbia va gazdui concertul de lansare a albumului “The Beat Bandit”, semnat Keri. Show-ul va beneficia de participarea catorva dintre cele mai apreciate nume ale hip-hop-ului autohton, nume prezente si pe noul material: Raku, Butch, Nimeni Altu’, Veritasaga, Dagga, Rashid (C.I.A.), Axes, Funktastics, DJ Undoo, KST.

In varsta de doar 19 ani, Keri a reusit sa convinga atat publicul de hip-hop, cat si pe “veteranii” genului ca instrumentalele produse de el pot transforma orice piesa hip-hop intr-o prezenta obligatorie in playlistul oricarui fan al genului. Originar din Petrosani, Keri a inceput sa creeze ritmuri si armonii inca de la varsta de 12 ani, invatand din esecuri si progresand odata cu trecerea anilor. In 2007 l-a cunoscut pe Butch, unul dintre cei mai apreciati artisti din zona hip-hop autohtona. In urma legaturii stranse ce s-a format intre cei doi, Butch i-a propus sa devina membru al labelului Hades Records, oportunitate concretizata in doi ani de munca intensa la primul material de studio semnat Keri.

“The Beat Bandit” este un album de producator, pentru care Keri a stat in spatele butoanelor si a muzicii, de rime, voci sau scratch-uri ocupandu-se cativa dintre cei mai importanti artisti rap romani: Raku, Butch, Nimeni Altu’, Veritasaga, Dagga, Rashid (C.I.A.), Axes, Funktastics, KST, DJ Undoo, DJ FaiboX. De asemenea, albumul beneficiaza si de participarea unor nume grele ale hip-hop-ului international: Supastition, Cesar Comanche, DJ Waxwork (Snowgoons), Destruct.

“Keri FM”, in colaborare cu Funktastics si Boogie, este prima piesa de pe album care a beneficiat si de un clip, mixul de rap si reggae fiind deosebit de bine primit de comunitatea hip-hop. Cel de-al doilea single, “Valea tatilor”, alaturi de Butch, este o piesa cu o puternica incarcatura personala, fiind dedicata de Keri tatalui sau.

Duminica / 7 iunie / 20.00
Club Suburbia
Lansare Keri – “The Beat Bandit”

“Keri FM”, cu Funktastics si Boogie: https://www.youtube.com/watch?v=DPFOmuyZ6BU
”Valea tatilor”, cu Butch: https://www.youtube.com/watch?v=KDYpX62evrE

Leave a reply (we review all comments)