Spune pe scurt

  • by

spune pe scurt

In sfarsit, s-a gasit cineva sa stearga semnul egal dintre filme online si ASA NU! Festivalul „Spune pe scurt” care incepe joi 21 mai, va propune sa vedeti un calup de scurt-metraje fix asa, in fata calculatorului vostru. Daca totusi prea v-au napadit caldurile verane ca sa va inchideti in casa cu PC-ul, organizatorii festivalului va invita in Club Control unde si alte manifestari artistice se vor derula in paralel cu piesa de rezistenta, filmele.

Primite din mai toate colturile lumii, pelicule romanesti, poloneze, nemtesti, spaniole etc. care au fost selectionate pentru prima editie a festivalului „Spune pe scurt” vor fi „proiectate” pe site-ul oficial al evenimentului unde sunteti invitati sa popositi zilnic intre 21 mai si 10 iunie. Si cand v-ati facut plinul cu scurturile de fictiune, cu documentarele, no/low-budget-urile sau filmuletele de animatie din cadrul si din afara competitiei, devoratorii de arta dintre voi vor gasi un alt festin asteptandu-i pe strada Academiei nr. 19.

Aici, intr-o ambianta mai racoroasa de club alternativ, Control-ul gazduieste o serie de activitati care sa satisfaca garantat gusturile oricui: expozitii de pictura, fotografie, ikebana, digital media, standup comedy, workshop-uri de fotografie sau make-up, un targ de accesorii si imbracaminte hand-made – chit ca va lasa gura apa deja, organizatorii mai au asi in maneca berechet. Tot in Control veti avea parte de concertele celor de la The Legendary Pink Dots, Rainbow Arabia, Joy Disaster, Dance Trauma, Al and the Black Cats, Bazz, Alecs si Alexandra, Marius Dascau si Bazy.

Daca sunteti obisnuiti ai clubului votat primul in topul celor mai misto de catre cititorii Metropotam, stiti prea bine ca e sinonim cu party – iar, cu ocazia speciala a evenimentului „Spune pe scurt”, atmosfera se va incinge si pe ritmuri cinematice, adica pret de cateva seri din cadrul festivalului, vor rasuna beat-uri scoase din soundtrack-uri de film! Toate astea in contextul in care filmele Spune pe scurt si Discovery Shorts vor trona peste tot restul, din sala lor de proiectii.

La cate cotloane si metri patrati are clubul nou-deschis, nu e de mirare ca se constituie intr-un adevarat centru de entertainment & arts, cum se si auto-descrie pe pagina de Facebook. Colaborarea Control-„Spune pe scurt” anunta inaugurarea unui nou gen de fun cultural, un divertisment multilateral dezvoltat care se vrea a fi cat mai aproape de omologi mai ilustri, ca cel intretinut in vestitul Cornerhouse, centrul international pentru arte vizuale si film din Manchester, aflat sub patronajul artistilor Danny Boyle, Damie Hirst si Helen Mirren.

Momentan inca la inceput de drum, proiectul desfasurat de Festivalul „Spune pe scurt” in promitatoarea locatie pusa la dispozitie de Club Control este cu siguranta un pas in directia buna – pana una alta, intre 21 mai si 10 iunie, cinefilii, melomanii si amatorii de arta in general au motiv de sarbatoare: spus pe scurt, curcubeu de arte in Control!

Preturi bilete:
1 day pass – 10 ron
3 days pass – 20 ron
5 days pass – 30 ron

Tags:

Leave a reply (we review all comments)