Turbo-folk cu BalkanBeatz DJ la BestFest

balkanbeatz

Turbo-folk cu BalkanBeatz DJ la B’ESTFEST

Vara aceasta la B’ESTFEST ritmurile exotice gypsy – balkan style vor rasuna pe unul dintre canalale castilor din Silent Disco, mixate cu energie si pasiune de unul dintre cei mai indemanatici DJ BalkanBeatz – DJ Tommi! Pe 2 iulie el va da startul afterparty-urilor din Alto Arena, care vor continua si pe 3 respectiv 4 iulie, dupa ultimul concert al serii. Pe 3 iulie guest DJ la Silent disco va fi Funkstar De Luxe, urmand ca cel de-al treilea nume sa fie confirmat in perioada imediat urmatoare.

Recunoscut pentru influentele turbo folk, russian disko, ska, mestizo, polkastomp, celtic folk, funpunk, humpa si arabian carnival, mixate intr-un veritabil stil eclectic, proiectul BalkanBeatz isi va trimite un reprezentant de seama la B’ESTFEST – DJ Tommi este rezident la cateva dintre mai vanate party-uri din Amsterdam, Barcelona, Berlin sau Munchen, fiind si unul dintre DJ-ii preferati ai festivalului Lowlands, unde mixeaza anual inca din 2004! De asemenea, BalkanBeatz si-a trecut in CV si show-uri alaturi de trupe precum Mala Vita, Gogol Bordello, Miss Platnum, The Cat Empire, Che Sudaka sau Shantel & Bucovina Club!

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhear, Franz Ferdinand, Orbital, Santana, Manowar, lista completa si programul pe zile fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

4 thoughts on “Turbo-folk cu BalkanBeatz DJ la BestFest”

  1. eu cred ca avem destul balcan pe aici… chiar mai era nevoie?
    sa mor daca inteleg de unde vine inclinatia asta spre tziganie. fanii au miss piranda, nu e suficient?

  2. asa si gogol bordello, si goran bregovic si fanfara ciocarlia si toti astia ar trebui sa intre in aceeasi oala, nu? ca-s tzigani, da-i in slo’keres! incuiati suntem 🙂

  3. Turbo Folk se zice la manele în Bulgaria.

    În ritmul ăsta Constantin Enceanu, Florica Zaha, Elena Merişoreanu vor deveni curând New Weird Dolhasca sau Bubble Gum Plop.

    Hehe, Emagic ştie cu îmbrătişatul finuţ al şaormiştilor. Pardon, micarilor.

    Hop şi-aşa! Din acordioanii să dăm!

Leave a reply (we review all comments)