Joy Disaster

  • by

joy disaster cluj

TBA CREW BOOKING şi Clubul Roland Garros organizează în data de 23.05.2009, începând cu orele : 21:00 , concertul post-punk/electro/post-industrial cu una dintre cele mai cunoscute trupe de post-punk din Frnaţa: JOY DISASTER (NANCY/FRANŢA – post-punk ). Ca Supporting Act vor cânta: ROMANTIC JURGEN ( TIMIŞOARA- electro/post-industrial). Preţul biletului este de 12 Lei.

Concertul face parte din primul mini-turneu al trupei în România. Cu excepţia Clujului, JOY DISASTER va mai concerta la Timişoara Underground Festival, în Club Setup, pe data de 22 mai, de la orele 20:00 şi în Bucureşti, în Control Club, pe data de 24 mai, orele 21:00.

Înfiinţată în anul 2005,la Nancy, trupa combină influenţele post-punk-ului anilor ‘80 cu rock-ul modern. De la înfiinţare până în prezent, numărul fanilor, şi odată cu aceştia şi renumele trupei, a crescut considerabil, consolidându-şi o reputaţie importantă în ţări precum Germania, Anglia, Austria, Polonia, Cehia, SUA, Italia şi Spania. Sound-ul autentic pe care îl promovează şi performance-urile live au acea rară originalitate plină de enrgie punk şi atitudine rock&roll.

De curând au semnat contract cu label-ul ZEITGIEST Records la care va fi lansat noul single: “The Light” şi următorul album programat pentru anul acesta.

Leave a reply (we review all comments)