IARMAROC FEST – PLOIESTI – COMUNA PAULESTI

iarmaroc fest ploiesti

IARMAROC FEST (23-24 MAI) FOREST AREA PLOIESTI-COMUNA PAULESTI

Primavara asta se petrece in padure!

Pe 23 – 24 mai 2009 te invitam sa petreci alaturi de noi la IARMAROC FEST!!

Fie ca preferi muzica live, funk, minimal, electro, techno, house, deep disco, reggae sau goa – le avem pe toate, concentrate in 24 de ore, desfasurate pe scene diferite .

Scena Funk (Flama Events) ii prezinta pe BONOBO (dj set) si KID LOCO (dj set), doua nume internationale care si-au creat demult un loc special in aria muzicii electronice.

BONOBO (for it is he who is the monkey king) sau pe numele sau real Simon Green si-a lansat primul album la 18 ani. Nu numai ca si-a produs singur discul “Animal Magic”, aparut in 2000, dar l-a si construit de unul singur, iar aceasta aparitie, in contextul in care asa-numita muzica de chill out era nelipsita din playlisturi, l-a propulsat in noul val de downtempo.

A renunţat la Tru Thoughts în favoarea labelului londonez Ninja Tune si a unei perspective mai aproiate de viziunea lui asupra muzicii,cu care în 2001 a relansat discul menţionat mai sus.

Aceeaşi dorinţă de a deveni un artist complet l-a determinat, în 2003, să lanseze “Dial M For Monkey”, discul care i-a stabilizat poziţia de star, depăşind simplul termen de producător de muzică de canapea. Lansarea albumului i-a dat curaj să-şi formeze o echipă de instrumentişti cu care să concerteze live.

„Days to come”, ultima sa producţie, care a apărut pe piaţă în 2006 la aceeaşi casă de discuri, a câştigat premiul „Albumul Anului” oferit de Gilles Peterson, directorul BBC Radio1 din Marea Britanie.

http://www.myspace.com/sibonobo

JEAN-YVES PRIEUR alias Kid Loco a mai avut de-a lungul timpului si alte proiecte muzicale, precum Kid Bravo sau Papa Loco.

Dupa o cariera mai mult sau mai putin underground in diverse trupe de punk francez in anii ’80, catre sfarsitul deceniului descopera muzica reggae si hip-hop, formand trupa HYPERLINK “http://www.discogs.com/artist/Mega+Reefer+Scratch”mega reefer scratch. in 1996 isi face studio propriu si se apuca de produs muzica (se naste kid loco).

Kid loco a pornit trendul muzicii electronice frantzuzesti de 70’s pop electro revival (vezi air). Pe deoparte el aduce in trip-hop chitari + voce à la bob Dylan.

Dupa ce a facut furori in cluburile parisiene la sfarsitul anilor 90 alaturi de Cassius sau Dimitri from Paris, abandoneaza the then-so-popular french house, face o pauza de cativa ani doar pentru a reveni in 2002 cu o serie de mixuri club oriented, dar mai spre funk/hip-hop/bossa/lounge. foarte dansant, muzica pe care o pune in general are un vibe foarte vesel, foarte stilat, foarte dinamic, de voie buna…

http://www.kidloco.com/

Line-up complet:

SCENA FUNK:

BONOBO
KID LOCO
UFE & ZICU
ALECS
GEMINI BROS
RAPALA
LEIZABOY
GRAND
NEMO
DREAMREC

SCENA RAGGAE:

ROOTS SOULJAH (live)
EL NEGRO
ZUZA BOYS
SELECTA B
MIGHTY BOOGIE
INJECTAH
SINKRONIZE
BULLY
LP & JUJAH
DEX
MC PLANET JUNK
CSONGL

LOLLIPOP STAGE:
EL CEZERE
KOZO
PRASLEA
CRISTI CONS
PTC
GESCU
SUCIU
MAUSS
MISS I
FOUCHAT
COTE

SCENA PISI LOVE:
LOGAN
FUNKY MAMAS[special live performance]
CAMIL
ION & VALI
EMAP
RUSU & FLORE
DORROO
STEFAN

SCENA LIVE

EL NEGRO
ARIA URBANA
SPORT SANGEROS 3
RAIN DISTRICT
L’ORCHESTRE DE ROCHE
DISCOBALLS
BRUM CONSPIRACY
SUNDAY PEOPLE
BLANOZ
J.A.S.P
BUTTERFLIES IN MY STOMACH
MARIA RADUCANU

SCENA CHILL OUT:

FLO
SUPAFLY
SUBHUMAN
RED

SCENA SPACESHEEP PSY:
ROUA
LATAM
BABALEKU
DIMITRIP
ALPHASPIRAL
GHIAURU

SCENA AWD HOUSE:

DANA NICULA
SPIROS
FUNKE
KOSTA
NARCIS
Jo.E
TBF
MIRCEA&MIHAI
AMATI

Eveniment organizat de Lollipop Events, Mamut Events, Flama Events, Spacesheep si Zebrish [Pisi Love], cu suportul Traian42

Biletele in avans se gasesc incepand cu data de 11 mai in reteaua bilet.ro si magazinele Ollie Gang Shop si Rulez.Pretul unui bilet in avans este 35 RON.

In perioada evenimentului, poti cumpara bilete de la poarta Iarmarocului, la un pret de 50 RON.

Pentru mai multe detalii, acceseaza :

http://www.iarmaroc-fest.ro/

23 thoughts on “IARMAROC FEST – PLOIESTI – COMUNA PAULESTI”

  1. Biletele in avans se gasesc incepand cu data de 15 mai in reteaua bilet.ro si magazinele Ollie Gang Shop si Rulez.Pretul unui bilet in avans este 35 RON.

  2. nici gratis nu l-as lua. si nu are legatura a fi zgarcit cu a te plange ca nu ai un standard si ca nu e bine sa te multumesti cu orice. ne dorim progres nu? si nu am comentat nimic de pret, chiar bravo organizatorilor aici, au facut o treaba buna si cred ca o sa fie un festival f ok.

  3. @noi_aici – “pacat ca nu se constientizeaza inca la noi asa ceva”

    Dar iti convine sa ai preturi de Romania,nu?
    Eu zic ca 35RON e pomana curata pentru un festival de 2 zile de asa amploare. Da’ e la moda sa te plangi de Romania, deci hai sa zic si eu una: noi romanii suntem cei mai pretentiosi dar cei mai zgariciti. Mereu e cineva care se plange, mai ales pe net!
    Deci in loc sa fiti soacre mai bine veniti cu niste comentarii mai serioase.

  4. suuupeer tare!@poster:D mie imi place! sper sa avem parte de un party colorat 😉 bafta! daca era de pus pe flyer line up’ul trebuia facuta o revista! ;)) we love bims…

  5. adevarul e ca e naspa posteru si ca imaginea conteaza. si e trist ca a devenit ceva neimportant, si ca oamenii care au bani sa plateasca pt un poster nu ii intereseaza prea mult cum iese. nu te duci pt poster, dar era bine sa ai unu bun. pacat ca nu se constientizeaza inca la noi asa ceva

  6. A trebuit sa le dea cosmin startul, ca s-au apucat toti retarzii sa comenteze posterul, parca asta ar conta. Get a life!

  7. asa e cu posterul ….dar sa fim seriosi ca asta nu conteaza deloc….ati mers careva pt poster la party sau fest?
    DIVERSITATE….lets enjoy the fest!!! yeeee 🙂

  8. ca sa vezi cand baga cine si cum ? … eu zic ca dana nicula baga in ambele zile. na, de asta ce mai zici ?

  9. BONOBO, UFE & ZICU, RAPALA, LEIZABOY, GRAND, NEMO, MIGHTY BOOGIE, INJECTAH ….. yeyeyeyeye… super tare si locatia!!!
    nice outdoor party….diversitate si la muzica

Leave a reply (we review all comments)