DMZ NIGHT

dmz

YAZEE.RO & DUBSTEP.RO
PREZINTA:

In premiera pentru Romania cel mai cunoscut concept de CLUB NIGHT DUBSTEP din lume:

DMZ NIGHT

SAMBATA – 23 MAI 2009
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie Nr.50)
INTRARE 30 LEI

La doua luni dupa ce am avut onoarea de a vi-l prezenta pentru prima oara in Romania pe CASPA (London, UK), ne intoarcem SAMBATA, pe data de 23 MAI in CLUB FABRICA din capitala cu o tripla premiera:

primul DMZ NIGHT din Romania
prima prezenta a unor membri DMZ in Romania
primul eveniment din Romania gazduit de un MC exclusiv dubstep.

Protagonistii principali ai evenimentului vor fi doua legende vii ale sound-ului dubstep: omul cu cele mai joase frecvente dintre toti producerii momentului, asa cum a fost catalogat de publicatiile de specialitate – LOEFAH (DMZ, London, UK) alaturi de cel mai popular MC al genului, Best Dubstep MC conform Dubstepforum Awards – SGT. POKES (DMZ, London, UK).

Suportul local va fi asigurat de omul momentului din scena internationala dubstep: TRG (Tempa, Get Messy, Bucuresti), proaspat antrenat pe Valve Soundsystem si de duo-ul lemon fresh: TOMASAN & TONY031R (Dubstep.ro, Bucuresti).

Startul se va da la ora 22:00 iar intrarea va fi 30 LEI.

DMZ Night este cu siguranta evenimentul cel mai asteptat de catre fanii dubstep, oriunde in lume s-ar afla ei. Inceput acum 4 ani in clubul The Mass din Brixton de 4 „vizionari” ai genului: Mala & Coki (Digital Mystikz), Loefah si MC Sgt. Pokes evenimentul a functionat continuu ca un gathering dedicat in totalitate culturii impuse de sound-ul dubstep. De-a lungul timpului a inglobat in line-up-urile sale, in cadrul editiilor aniversare si prin prezentele in cadrul catorva dintre cele mai mari festivaluri din lume (printre care Dour, Bestival, Sziget, Roskilde, Outlook), pe langa cei 4 membri fondatori, artisti ca Skream, Kode9, Joe Nice, Cotti, Cluekid, Goth Trad, Hijack, D1, Youngsta, Pinch, Joker, Hatcha, LD, Distance, Silkie, Quest si multi multi altii. Unicitatea conceptului consta insa in „micile detalii” impuse de orice party DMZ, evenimentele desfasurandu-se in cele mai bune conditii de sunet si cu toate luminile din club stinse, ideea principala fiind aceea de a induce publicului un sentiment diferit si cat mai puternic doar prin intermediul muzicii pe care o promoveaza. Clubnight-ul a devenit un reper mondial al genului fiind prima referire in orice documentar dedicat dubstep-ului.

Jumatate din componenta fondatoare a DMZ va fi prezenta in Bucuresti pe 23 Mai.

LOEFAH & SGT. POKES
(DMZ, LONDON, UK)

Loefah, pe langa contributia adusa la fondarea DMZ este unul dintre pilonii de sustinere ai dubstep-ului facand parte din „top 10”-ul mondial al genului din punct de vedere al popularitatii, pe aceeasi treapta cu artisti ca Skream, Caspa, Benga, Mala, Coki, Rusko sau Kode9. Autor al unor anthem-uri ca Mud, Disko Rekah, Twisup sau al remixurilor la The Bug – Jah War, Matty G – 50.000 Watts, Skream – I sau Search & Destroy – Candyfloss, prezent pe compilatii ca Planet Mu – 200, Mary Anne Hobbs – The Warrior Dubz, Rinse – I Love Dubstep, Tectonic Plates, Soul Jazz – Steppa’s Delight, Tempa – Dubstep Allstars Vol.2 si Vol.3, release-uit la label-uri ca Deep Medi, DMZ, Big Apple, Tectonic, Planet Mu, Ninja Tune, Hotflush sau Argon, owner al propriului label alaturi de legenda drum&bass – Kryptic Minds si prezent pe line-up-uri la evenimente si festivaluri in toata lumea din Londra pana in Rusia, Statele Unite sau Japonia, Loefah si-a castigat locul printre reprezentantii de top ai genului.

Alaturi de el isi va gasi locul MC Sgt. Pokes, fost membru al mai multor soundsystem-uri reggae, MC-ul de turneu al lui Loefah, Mala si Coki, parte activa in dezvoltarea celui mai cunoscut radio de profil din lume: Sub.FM unde gazduieste propriul show alaturi de Boomnoise si cu siguranta un om care stie sa ridice in picioare crowd-uri de peste 5000 de oameni, precum cel de la Dour Festival.

TRG
(TEMPA, GET MESSY, BUCURESTI)
Arhi-cunoscut deja ca cel mai bun „export” al Romaniei in materie de produceri si DJ, TRG este considerat de majoritatea criticilor genului promotorul celui mai fresh sound din scena in acest moment. Cu prezente pe line-up-uri internationale semnate FWD @ Plastic People, Fabric, Valve Soundsystem, Melt Festival, Red Bull Music Academy, Monegros Festival, Sonar si multe altele, in line-up-uri in Romania alaturi de Skream, Caspa, Cotti, Tes La Rok, Benga sau N-Type, cu guest mix-uri pentru Mary Anne Hobbs, Rob Da Bank, Carhartt, Surgeon si cu o serie de productii care nu mai au nevoie sa fie mentionate, TRG este prezenta obligatorie din componenta oricarui party dubstep care se respecta.

TOMASAN & TONY031R
(DUBSTEP.RO, BUCURESTI)

Duo-ul organizatoric al primului party exclusiv dubstep in Bucuresti pe scena de aceasta data ca DJ. Tomasan, unul dintre cei mai populari DJ din Romania, alaturi de Tony031R, sustinatorul „noii garzi” a dubstep-ului in tara isi unesc sound-urile si mixeaza impreuna in deschiderea evenimentului.

SCHULTZ
[VISUALS]

Din nou va puteti astepta la soundsystem adecvat / club full open: 2 bars, 3 rooms / preturi decente si oferta diversificata la bar / visuals / 3 ecrane de proiectii / peste 8 ore de dubstep / Tilllate support / chillout area / non-smoking area / toleranta 0 fata de orice fel de manifestare violenta.

Mai multe detalii pe www.yazee.ro, www.dubstep.ro, www.fabrica-club.ro si www.tilllate.com.

2 thoughts on “DMZ NIGHT”

  1. Sunetul din Fabrica va fi suplimentat serios pentru acest eveniment.
    Pe langa cei 8000W deja existenti vom avea un adaos de 6000W oferiti de Loud Department. Asadar vom vedea cum suna dubstep-ul intr-o locatie indoor pe un total de 14.000W.
    Be there!

Leave a reply (we review all comments)