Jean-Claude Van Damme pe Autostrada Transilvania

Jean-Claude Van Damme

Proiectie in regim Drive-In pe Autostrada Transilvania

Cea de-a opta editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) pregateste un numar impresionant de noi evenimente si surprize organizate sub umbrela festivalului.

Astfel, in weekendul de deschidere TIFF 2009, seara de sambata, 30 mai, este dedicata unei proiectii aparte: pe segmentul deja construit din Autostrada Transilvania, la 30 de kilometri de Cluj, va fi proiectat, in sistem Drive-In, filmul JCVD, o productie Belgia-Franta-Luxemburg in regia lui Mabrouk El Mechri.

Clujenii vor putea urmari filmul din masinile personale, proiectia urmand modelul lansat de TIFF, cu mult succes, in editia precedenta a festivalului.

La ora 20.00 clujenilor li se va da intalnire pe Autostrada Transilvania, unde ii vor astepta cateva minibus-uri cu care vor putea “testa” atmosfera de lucru de pe noua autostrada. Apoi, la ora 21:30, spectatorii isi vor ocupa locurile in masini pentru a urmari cel mai spectaculos rol interpretat vreodata de Jean-Claude Van Damme. Van Damme se joaca pe sine insusi, intr-un film cat se poate de surprinzator. Cel mai cunoscut actor belgian al tuturor timpurilor demonstreaza in JCVD ca detine, pe langa un pachet de muschi care l-au facut celebru, calitati veritabile de actorie. Cu multa ironie, mult umor si mult mai putina actiune, JCVD a cucerit toate marile festivaluri ale lumii, de la Cannes la Toronto, Roma sau Rotterdam.
JCVD este unul dintre titlurile hit ale selectiei din acest an a festivalului, urmand sa fie prezentat in premiera in Romania pe Autostrada Transilvania.

5 thoughts on “Jean-Claude Van Damme pe Autostrada Transilvania”

  1. Scurt tutorial pt. cei care nu stiu cum vsa ajunga la fimul lui Jean-Claude Van Damme JCvD drive-in pe Autostrada Transilvania.
    Iesirea dinspre Cluj spre Oradea se face dreapta pe drumul spre Luna-Savadisla,Lita si la intersctia Baisoara cu Turda-Bucuresti o luatzi spre stanga Turda-Bucuresti *(drum destul de rau si denivelat pe unele portziuni), trecetzi de indicatorul SAVADISLA CAMP (sediul, Autostrazii Transilvania) si apoi dupa 4-5 km pe stanga se va vedea drive-in pt. JCVD
    Vizionare placuta!

  2. daca se poate preciza locatia exacta, eu nefiind din cluj nu stiu traseul pentru a ajunge acolo pe autostrada.merci

Leave a reply (we review all comments)