Exceeda

exceeda-fresh-breaks-clubul-taranului-roman11

GALA DE INCHIDERE A FESTIVALULUI FILMULUI EUROPEAN
17 MAI, orele 23:00, MUZEUL TARANULUI ROMAN

Un eveniment organizat de Insitutul Cultural Roman si Platforma AVmotional in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

EXCEEDA (UK) prezinta “FRESH BREAKS”
live DVJ performance, in premiera in Romania

In 2009 Exceeda lanseaza noul album “FRESH BREAKS”, un DVD audiovizual care contine mixuri eclectice de brakes & beats pornind de la teme de hip hop, drum & bass pana la jazza-nova cu nuante de electro house. Totul este mixat cu parti din filme vechi, reclame si in general orice alte imagini care ii pica in mana. Pentru promovarea acestui album artistul va sustine un turneu in mai multe cluburi si festivaluri din lume unde va prezenta setul sau AV de piese noi plus cateva dintre piesele clasice care impreuna alcatuiesc stilul sau unic, plin de umor.

Este garantata o calatorie eclectica plina de neprevazut!

Exceeda a sustinut concerte la festivaluri precum Glastonbury, the Big Chill si 10 Days Off si sunt adesea contractati pentru lansari ale corporatiilor Apple in Japonia si Mont Blanc in China. Exceeda este de asemenea un exigent editor in lumea publicitatii lucrand pentru Channel 4 si producand audiovizualuri pentru emisiunile Sopranos, the Simpsons and 4 Music. A contribuit de asemenea la productia unor reclame pentru branduri celebre, Gordons, Ford, Sure, Nike si Smirnoff fiind numai cateva dintre acestia. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.exceeda.co.uk

Tags:

1 thought on “Exceeda”

Leave a reply (we review all comments)