Unusual Suspects 6 years – Noisia

  • by

unusual-suspects-6-years-noisia

UNUSUAL SUSPECTS in colaborare cu Club MIDI , Centrul Cultural German, si Zile si Nopti prezinta:

SAMBATA 16 MAI 2009 ora 22:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca

UNUSUAL SUSPECTS 6 YEARS ANNIVERSARY cu:

Asociatia Unusual Suspects implineste 6 ani de existenta.Activitatea acesteia fost legata intotdeauna si prin orice mijloace de scena muzicala underground,cu scopul de a promova, asculta, crea si impartasi.Din 2003 pana in prezent am organizat mai mult de 60 de evenimente in Cluj-Napoca, prezentand miilor de participanti pe unii din cei mai reprezentativi artisti internationali sau romani.

Dorinta noastra este de a reprezenta toleranta si diversitatea culturala si de a cultiva atitudinea pozitiva a publicului.

Capul de afis al aniversarii este NOISIA, unul din numele preferate ale publicului roman. Alaturi de acestia vor fi prezenti pe scena principala CORNFLEX (Dresda, Germania, reprezentat al “vibeurilor corecte” jungle, funky sau liquid), DUBASE si SNOW (fondatori ai scenei undreground clujene) si DOWN & AGENT(rezidentii Unusual Suspects). De asemenea avem placerea sa inauguram “Scena 2”, THE DUBLAB , unde barierele muzicale dispar lasand locul inspiratiei – aici ii vom urmari pe ASTRONAUT KRU (DJUBEI & BURNER GREENE).

Primii 150 de participanti vor primi gratuit DVD-ul “Unusual Suspects 6 Years”, care incearca sa sintetizeze activitatea noastra din aceasta perioada.

Locatia deja consacrata este Club MIDI, care prin Soundsystemul Surround Funktion 1 si efectele vizuale de ultima generatie garanteaza in 16 MAI 2009 o experienta pozitiva oricarui ascultator de muzica electronica!

Leave a reply (we review all comments)