Redeschidere BARAKA

baraka

Hey! & Baraka prezinta:

HEY! BARAKA’S REOPENING!

JOI, 14 MAI 2009 @ BARAKA (Skate Park Herastrau, Bucuresti – intrarea din Pta. Charles De Gaulle)

Al doilea eveniment marca HEY! EVENTS pe luna Mai aduce crew-ul organizatoric intr-o a 3-a locatie din capitala – mai exact locul de “pelerinaj” al muzicii electronice pe timp de vara: Terasa Baraka powered by Tralala & H2O.
Ocazia este cu atat mai speciala intrucat Joi pe 14 Mai 2009 la Baraka sarbatorim REDESCHIDEREA OFICIALA a terasei alaturi de cativa dintre bunii nostri prieteni din spectrul DJ-ilor: VRT, REASH, TOMASAN, TONY031R si INVITATUL SPECIAL: CORN FLEX care ne va onora cu prezenta via Dresden.

Totul se va desfasura cu incepere de la ora 21:00 si cu INTRARE LIBERA

CORN FLEX (High Finesse / Dresden, DE)

In calitate de invitat special al serii, Corn Flex va fi principalul responsabil cu readucerea vibe-ului de vara in terasa. Principal promotor al sound-ului drum&bass in Dresden, alaturi de ceilalti membri ai crew-ului High Finesse, printre care Sam Francesco, Paula Herself, Luke Gooding, Albreax si altii, Corn Flex reprezinta unul dintre DJ-ii cu cea mai complexa, variata si in acelasi timp echilibrata selectie pe genul caruia i s-a dedicat. Adept al sound-ului liquid, dubwise si cu dese scapari in dub sau grime, Corn Flex a devenit un nume demn de luat in calcul dupa ce s-a gasit pe line-up-uri alaturi de Danny Byrd, Logistics, Big Bud, Redeyes, TRG, Kuttin Edge, MC Mike Romeo si multi altii. In Romania si-a facut simtita prezenta de nenumarate ori, in principal in Tg. Mures alaturi de BaMSe dar si in orase ca Timisoara, Cluj, Brasov sau Bucuresti. Ultima sa prezenta in capitala a fost acum mai bine de un an, la Fabrica, alaturi de MC Mike Romeo, BAU si Sam Francesco.

Myspace Corn Flex | High Finesse

VRT (Groove++ / Bucuresti)

REASH (Hey! / Bucuresti)

TOMASAN (Dubstep.ro / Bucuresti)

TONY031R (Dubstep.ro, Hey! / Bucuresti)

– – – – – – – – – – – – – – –

Veti auzi deci drum&bass, dubstep, breakbeat de la cei patru care il vor incadra pe invitatul principal care va presta un set fresh de drum&bass!

+

Petrecerea continua si pe weekend!
BARAKA se va ocupa de cele necesare astfel incat petrecerea de deschidere sa continue si in serile de 15 si 16 Mai.
Detalii despre ce se va intampla Vineri si Sambata curand!

14 thoughts on “Redeschidere BARAKA”

  1. Salut,

    ma poate ajuta cu un nr de contact de la baraka?? de 1h ma chinui sa gasesc un nr si …nimic.

    merci

  2. foarte prost este amplasat si pupitrul si mesele din fata lui. ar trebui regandita treaba acolo, a … si prea multa lumina … 😉

  3. Nu toata lumea stie mersul lucrurilor in ceea ce priveste terasa in cauza. Am mentionat pentru a evita intrebari ulterioare. Tehnic vorbind, da, se poate pune “intrare” si la Baraka intr-o forma sau alta, chiar daca nu a fost pana acum.

  4. Breakbeat, Dubstep si Drum&bass vor fi auzite doar in prima seara, adica joi pe 14 Mai. Zilele de 15 si 16 Mai vor fi dedicate altor genuri. Detaliile or sa vina din partea Baraka asap 🙂

  5. Citez: “REDESCHIDEREA OFICIALA”! Asta inseamna deschiderea sezonului cu party-uri constante (afisele alea pe cate 3 zile, etc.). Got it? 😉

  6. baraka is the best place in bucharest during the summer. goooo Baraka.
    oh and will Zakaos be back this year?

Leave a reply (we review all comments)