HEY! BACK AT YA!

HEY! BACK AT YA!

HEY! BACK AT YA!
Drum&Bass / Dubstep Night
heyevents.wordpress.com
– – – – – – – – – – – – – – –
9 MAI 2009 @ CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie, Nr.50, Bucuresti)

Dupa o pauza lunguta ne intoarcem, fresh si internationali, din punct de vedere al invitatilor desigur. Gazda nou nouta pentru acest eveniment, Club Fabrica (Str. 11 Iunie Nr.50 – Bucuresti), 3 back2back-uri, pret cat pentru apogeul crizei economice si nici-o restrictie din punct de vedere al soundsystemul-ului. Pe 9 Mai incepand cu ora 22:00 testam frecventele joase, mediile si skill-urile voastre de party-goers intr-o seara dedicata special genurilor alaturi de care va simtiti cel mai bine: dubstep si drum&bass si bineinteles adiacentelor lor.

ATENTIE!
Va oferim o noua reteta si in ceea ce priveste pretul intrarii. Acesta va fi de doar 15 Lei pentru cei ce isi vor rezerva din timp un loc pe lista la adresa de mail heyevents(at)gmail.com. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail cu subiectul “Intrare 9 Mai” iar in continutul mail-ului sa va mentionati numele complet. In seara evenimentului va trebui doar sa va spuneti numele la intrare pentru a beneficia de reducere. Vor fi luate in considerere mail-urile primate pana pe data de 8 Mai, ora 23:59.
Pentru persoanele care nu isi vor rezerva bilet intrarea in seara de 9 Mai va fi 20 Lei.

Asadar crestem tempo-ul de la 130-ul rudei mai comerciale a dubstep-ului – garage-ul, urcam prin uk funky spre 140-ul dubstep-ului si ne oprim la suta si 3 sferturi: adica cea mai fina selectie de drum&bass alaturi de “strategii” editiei:

– – – – – – – – – – – – – – –

ETNIK AND FUZZ
(Bassline, Excess, Radio Scorpio – Leuven, Belgia)

Etnik si Fuzz sunt invitatii speciali ai evenimentului de pe 9 Mai din Fabrica.
DJ duo-ul se identifica cu principalii promoteri ai sound-ului drum&bass in Leuven, Belgia. Impreuna, cei doi reprezinta elementul care a impins scena locala pana la nivelul actual. Sunt gazdele propriului show la Radio Scorpio 106FM alaturi de The Nitrous, reprezinta parte activa a brandului Bassline si sunt creatorii propriului concept de club night: Excess. In cei peste 4 ani de activitate ca DJ au mixat pe aceeasi scena cu nume ca: Chase & Status, Cyantific, Total Science, Concord Dawn, London Elektricity, Spectrasoul, Loxy, Zero Tolerance, Beta 2, Kubiks, Brookes Brothers, Black Sun Empire, SP:MC, Audio, Temper D, Henree, Lenzman, Nymfo, Drum Origins si multi altii. Au mixat in majoritatea cluburilor belgiene si olandeze si in cadrul festivalului MekitburnFestival.
Seturile lor sunt permanent o fuziune de energie si echilibru, Etnik & Fuzz fiind un DJ duo care se poate adapta la aproape orice fel de public. Adepti “self-proclaimed” ai sound-ului nu-skool in drum&bass, sound guvernat de bassline-uri puternice, liniare si ai inovatiei in materie de selectie, seturile semnate de artistii belgieni imbina un spectru larg al sound-ului de la piese caracterizate prin forta la track-uri deep, liquid, cuvintele care le guverneaza seturile fiind “pleasure and education”.
Un alt detaliu ce merita mentionat este, pe langa contributia avuta pe segmentul drum&bass, implicarea activa a lui Fuzz in dezvoltarea scenei belgiene de dubstep, la doar 20 de ani el fiind unul dintre artistii up & coming din aceasta zona.
Cei doi promit astfel seturi complete de muzica cu bass in cadrul Hey! Back At Ya! Do not miss!

Myspace Etnik | Myspace Fuzz | Myspace Fuzzel (Fuzz – dubstep)

– – – – – – – – – – – – – – –

TOMASAN B2B TONY031R
(Dubstep.ro | Dubstep.ro, Hey! – Bucuresti)

Doi dintre membrii fondatori ai Dubstep.ro si organizatorii primului party dedicat integral genului dubstep din Bucuresti vor fi prezenti in cadrul Hey! Back At Ya! cu un set back2back dedicat in totalitate muzicilor cu bass.
Tomasan este, dupa cum probabil deja stiti, o figura arhi-cunoscuta in scenele breakbeat, dubstep sau funk si unul dintre cei mai completi DJ din tara. L-ati vazut pe scena alaturi de A-Skillz, Soul Of Man, Plump DJs, Atomic Hooligan, Leeroy Thornhill, Dr. Alex Paterson, Igor Marijuan, Ben Mono si multi altii.
Tony031R reprezinta noua garda a genului dubstep, un DJ in continua ascensiune si unul dintre reprezentantii genului la nivel national. L-ati ascultat la evenimente majore alaturi de Caspa, Tes La Rok, Al-Haca, Invasian Krew Killah sau Boc. Stilurile celor doi se imbina perfect, seturile lor transformandu-se de multe ori in adevarate showcase-uri ale genurilor bogate in bassline.
Pe data de 9 Mai back2back-ul Tomasan & Tony031R va deschide seara si va insemna un mix de 3 ore de Dubstep, Garage, UK Funky, Bassline, 4/4 si multe altele.

Myspace Tomasan | Myspace Tony031R | Dubstep.ro

– – – – – – – – – – – – – – –

VRT B2B REASH
(Groove++ | Hey! – Bucuresti)

Seara va fi incheiata de doi dintre maestrii sound-ului drum&bass in Bucuresti.
Primul este cu siguranta cel mai iubit DJ de liquid drum&bass din Bucuresti si nu numai. VRT este figura cunoscuta din orice line-up drum&bass care se respecta. Palmaresul sau contine gig-uri alaturi de nume ca LTJ Bukem & MC Conrad, DJ Marky & Stamina MC, DJ Fresh, D.Kay, Grooverider, DJ Suv, Baron, Concord Dawn, Unknown Error, Muffler, Chris.Su, Stanton Warriors, A-Skillz, General Midi si multi multi altii. Un DJ complex ce se adapteaza la aproape orice fel de public fara sa iasa din tiparele sound-ului liquid, techy, dancefloor oriented.
Reash reprezinta jumatatea drum&bass (si nu numai) din Hey! DJ-ul care vine sa completeze latura dancefloor din setul lui VRT cu propriul sau sound, liquid, soulful, deep. Palmaresul sau cuprinde numeroase gig-uri, alaturi de nume ca Sub Focus, DJ Ink, Audio Unit, Dylan, General Levy sau Jump Up Jimmy, alaturi de DJ romani, probabil cea mai cunoscuta serie de participari ca DJ fiind cea din cadrul Substil (Casa Tralala), gig-uri in Web, Test Point, Fabrica, Suburbia, White House, Arenele Romane etc.
Duo-ul va fi intrenat intr-un “battle” al soundurilor ce va va tine in priza pana dimineata.

Myspace VRT | Myspace Reash

Spectrul vizual va purta semnatura lui:

CR!D
(Bucuresti)

Probabil cel mai talentat “newcomer” pe sectiunea VJ-ing al momentului, Cr!d reuseste in permanenta sa reflecte sound-ul si atmosfera unui eveniment pe ecranele de proiectii. Pe 9 Mai veti avea cu siguranta nevoie de atentie distributiva. Sounds go hand in hand with images.

Soundsystem adecvat / 8 ore de party / visuals / preturi decente si oferta diversificata la bar / chillout area / non-smoking area / manifestarea violenta de orice fel strict interzisa / ne rezervam dreptul de a ne selecta publicul

Mai multe detalii pe:
http://heyevents.wordpress.com

Raspundem la intrebari pe adresa:
heyevents(at)gmail.com

1 thought on “HEY! BACK AT YA!”

Leave a reply (we review all comments)